Hei!

Olemme Sanna ja Jenni,

Kainuussa kasvaneet ja Napapiirillä opiskelleet ystävykset, jotka rakastavat Suomen luontoa sekä sen tarjoamaa yltäkylläisyyttä. Olemme olleet ystäviä lapsesta lähtien sekä jakaneet elämän kirjoa erilaisuuksinemme ja samankaltaisuuksinemme. Yhdessä luomme hyvän tasapainon. Uskomme ystävyyteen ja yhteistyön voimaan sekä nautimme hyvästä, omannäköisestä elämästä. Meille terveellinen elämäntapa löytyy kehon ja mielen balanssista. Elämästä pitää nauttia ja joskus siihen tarvitaan mukaan myös ripaus villeyttä!

Arvostamme luonnontuotteita, laatua ja vastuullisia valintoja. Uskomme täydelliseen läpinäkyvyyteen raaka-aineiden alkuperässä sekä luonnon kunnioittamiseen. Haluamme jakaa ihmisille asioita, joita arvostamme, ja joihin itsekin uskomme. Perustimme Forest Foodyn markkinapaikan, koska mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus suomalaisiin luonnonantimiin ja nauttia niitä vuoden jokaisena päivänä. Suomen luonto tarjoaa aidosti puhtaita, laadukkaita ja ravinteikkaita antimia.

Haluamme kerätä markkinapaikkaan kaikki ne ihanat alan artesaanit, tuotteet ja palvelut, jotka kuuluisivat olla jokaisen saatavilla, tarjota ekologisen vaihtoehdon hankkia aidosti puhdasta ja ravinteikasta lähiruokaa helposti sekä mahdollisuuden tukea suomalaista työtä ja pienten toimijoiden ansaintamahdollisuuksia. Samalla meillä avautuu mahdollisuus levittää tietoutta luonnon terveyttä ja hyvinvointia edistävistä vaikutuksista sekä parantaa Suomessa tarjolla olevien luonnonantimien suosiota ja saatavuutta. Miksi tuoda superfoodeja maailman toiselta puolelta, kun lähiympäristömme tarjoaa yllin kyllin maukkaita ja puhtaita superkasveja.

Sannan taustalla on tekstiilisuunnittelu ja tuotteistaminen sekä digitaalinen ja visuaalinen markkinointi. Kun taas Jennin taustalla on monipuolinen juridinen ja kaupallinen osaaminen. Myös tässä tasapainotamme toisiamme. Emme ole täydellisiä. Etsimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia tapoja toimia sekä kehittyä yhdessä markkinapaikan käyttäjien kanssa. Yhteistyössä on voimaa, joten odotamme innolla palautettanne ja jatkamme matkaa uutta oppien.

Kuulumisiin!

Sanna ja Jenni

hello@forestfoody.fi

Forest Foodyn tarina