Keruupalvelu

Forest Foodyn keruupalvelussa voi ilmoittaa myytäväksi, ostettavaksi tai kerättäväksi suomalaisia luonnonantimia.

Satokautena Forest Foody tarjoaa kaupankäyntiväylän tuoreille luonnonantimille muun muassa villikasveille ja -yrteille sekä sienille ja marjoille. Muina aikoina Forest Foody on markkinapaikka kuivatuille ja pakastetuille luonnonantimille sekä luonnontuotteille.

Sata juhlavuoden kerääjää -kampanja

Forest Foodyn digitaalisella keruupalvelulla on Suomi100-tunnus. Palvelu on äänestetty mukaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 100 hyvää Suomesta-kumppanuusohjelmaan.

Suomessa on perinteisesti rikas keräilijäkulttuuri. Suomen luonnolla on jokaiselle suomalaiselle henkilökohtainen merkitys ja luonto tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Luonto on paikka rentoutumiseen, hengittämiseen ja ulkoiluun. Metsästä haetaan aidosti puhdasta, laadukasta ja ravinteikasta ruokaa, kuten marjoja ja villivihanneksia. Luonnossa liikkuminen, luonnonkasvien kerääminen ja niiden syöminen elvyttää meitä ja suhdettamme luontoon. Keräily on edelleen elämäntapa, ammatti ja elinkeino, joka tulee nostaa 100-vuotiaassa Suomessa ansaitsemaansa arvoon ja vaalia Suomen tärkeintä omaisuutta eli Suomen luontoa ja sen rikkauksia. Luontoarvot ja keräilijäperinteen haluamme toiminnallamme välittää myös jälkipolville tuomalla toimialalle digitaalisen palvelun – Forest Foodyn.

Juhlistamme 100-vuotiasta Suomea ja edistämme rikastavaa elämäntapaa esittelemällä juhlavuoden aikana sata luonnonantimien kerääjää yhdessä hortoilu.fi -sivuston ylläpitäjien ja alan johtavien pioneerien keruuyrttineuvojien ja hortakouluttajien Raija ja Jouko Kivimetsän kanssa.

Forest Foody – Luonnollisesti sinulle. Luonnonantimia ja kerääjäpalveluja.

Keruupalvelut (6)