TUOTESETIT

Tuoteseteistä löydät lahjaideoita; ekologisia suomalaisia luonnonantimia ja artesaanituotteita lahjaksi perheelle, ystävälle tai liikelahjaksi.

Forest Foodyn online verkkokaupasta löydät lahjaideoita ystäville ja perheelle tai tuot villejä raaka-aineita kotiisi sekä muistat liikekumppaneitasi liikelahjoilla.

Antaisitko lahjaksi suomalaisia superfoodeja, marjoja tai villiyrttejä sekä niistä valmistettuja ihania artesaanituotteita?


Juomat ja teet

Yllätä ystävä teelajikkeilla, jotka tuovat kotiin Suomen suven muiston. Ihanan tuoksuiset kukkaisteet haudutat muun muassa Nordic Guston mesiangervon- ja kanervankukista.

Perheen, työkavereiden ja ystävien kanssa on ihana jakaa aikaa hyvän juoman parissa. Luo juhla kotiin, työpaikalle tai illanistujaisiin Omenasiepparin vastuullisella omenamehulla.


Villikasvit keittiöön

Ovatko suomalaiset villikasvimme nokkonen, vuohenputki ja horsmankukka jo tuttuja? Ilahduta ja yllätä perheen foodie villikasvisekoituksella ja kuusenkerkkäsiirapilla, joista loihdit hieman villimmät leivonnaiset.

Lahjalaatikko sisältää huolella valittuja suomalaisia villikasveja ja artesaanituotteita tarjoillen ne jouluisin käyttövinkein, joilla loihdit tai annat eteenpäin joulun taian.


Liikelahjat

Liikelahjat voimme räätälöidä tarpeittesi mukaan. Ota yhteyttä hello@forestfoody.fi.

Tilaa tuotteet suoraan Forest Foodyn online verkkokaupasta kotiisi tai toimistoosi.

Saat nauttia suomalaisista, laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista sekä huolella valmistetuista artesaanituotteista. Forest Foody tarjoaa sinulle makuja ja elämyksiä luonnonantimien parissa.⠀

Ihanaa kesää toivotellen!

Forest Foodyn
Sanna ja Jenni

Tuotesetit (5)