LUONNONANTIMIEN KERUUPALVELUJA 

Forest Foodyn keruupalvelussa voit pyytää koulutettuja kerääjiä keräämään tarpeesi mukaan luonnonantimia helposti suoraan Suomen puhtaasta luonnosta.

Suomessa on perinteisesti rikas keräilijäkulttuuri. Suomen luonnolla on jokaiselle suomalaiselle henkilökohtainen merkitys ja luonto tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Luonnossa liikkuminen, luonnonkasvien kerääminen ja niiden syöminen elvyttää meitä ja suhdettamme luontoon.

Metsästä haetaan aidosti puhdasta, laadukasta ja ravinteikasta ruokaa, kuten marjoja, sieniä ja villikasveja. Keräily on edelleen elämäntapa, ammatti ja elinkeino, joka tulee nostaa ansaitsemaansa arvoon ja vaalia Suomen tärkeintä omaisuutta eli Suomen luontoa ja sen rikkauksia. Luontoarvot ja kerääjäperinteen haluamme toiminnallamme välittää myös jälkipolville tuomalla toimialalle Forest Foodyn digitaalisen keruupalvelun.

Suomen luonto muuttaa muotoon satokauden aikana, joten tuoreita villikasveja, sieniä ja marjoja voi toimittaa vain tiettynä aikana. Kysy lisää kerääjältä toimitusajankohdasta haluamallesi luonnonantimelle.

Tilaa kotimaiset villiyrtit, marjat ja sienet suoraan kerääjältä Forest Foodyn markkinapaikan kautta. Kerro meille, jos et löydä tarvitsemaasi keruupalvelua: hello@forestfoody.fi.

Showing all 4 results

No products were found matching your selection.