Mikä on Forest Foody

Suomen luonnonantimia, keruupalveluja ja artesaanituotteita suoraan kauppiaalta.

Suomessa on perinteisesti rikas kerääjäkulttuuri. Suomen luonnolla on jokaiselle suomalaiselle henkilökohtainen merkitys ja luonto tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Luonto on paikka rentoutumiseen, hengittämiseen ja ulkoiluun. Metsästä haetaan aidosti puhdasta, laadukasta ja ravinteikasta ruokaa, kuten marjoja ja villivihanneksia. Luonnossa liikkuminen, luonnonkasvien kerääminen ja niiden syöminen elvyttää meitä ja suhdettamme luontoon. Kerääminen on edelleen elämäntapa, ammatti ja elinkeino, joka tulisi nostaa Suomessa ansaitsemaansa arvoon ja vaalia Suomen tärkeintä omaisuutta eli Suomen luontoa ja sen rikkauksia. Luontoarvot ja kerääjäperinteen haluamme toiminnallamme välittää myös jälkipolville tuomalla toimialalle digitaalisen palvelun – Forest Foodyn.

Forest Foody haluaa tarjota uuden kohtaamispaikan luonnontuotealan kerääjille digitaalisessa markkinapaikassa sekä yhteisön, jossa voi markkinoida ja tarjota luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia. Palvelu on uusi ja nykyaikainen digitaalinen markkinapaikka, joka mahdollistaa ammatinharjoittajille tuotteiden ja palveluiden myynnin sekä markkinoinnin helposti ja kustannustehokkaasti sekä toimii toimijoille tehokkaana väylänä asiakaskunnan rikastamiseen ja näkyvyyteen. Keräilijällä on täysi hallinta omasta profiilistaan, myynti-ilmoituksistaan sekä osto- ja myyntitapahtumista palvelussa, jossa Forest Foody toimii alustana tämän mahdollistamiseksi.

Uusi digitaalinen palvelu pyrkii myös tukemaan kerääjien asemaa ja ansaintamahdollisuuksia syrjäseuduilla. Villivihannesten kerääminen eli hortoilu on viimeisen kymmenen vuoden aikana eniten kasvanut luontoharrastus Suomessa ja villikasvien kysyntä on kasvanut samassa suhteessa.

Haluamme edistää tätä rikastavaa metsien villien aarteiden keräilyä ja käyttöä elämäntapana. Lähiruoka, joka matkaa luonnosta lautaselle helposti, on äärimmäisen herkullista ja kaikille ilmaista. Nyt nämä metsiemme aarteet on mahdollista saada helposti kaikkien lautasille Forest Foodyn avulla – vaikka et vielä olisi itse oppinut niitä keräämään.

Forest Foody Oy on perustettu vuoden 2018 lopulla. Perustajajäseniä ovat Jenni Kähkönen ja Sanna Siikarla. Meistä ja Forest Foodyn perustamisesta voit lukea blogista: https://www.forestfoody.fi/tarina/

Jutellaanko lisää? hello@forestfoody.fi

Forest Foody on digitaalinen markkinapaikka, joka kokoaa yhteen suomalaiset luonnonantimet sekä artesaanituotteet että kerääjät ja palvelut mahdollistaen luonnonantimien käyttämisen ympäri vuoden. Tuotteet ja palvelut suoraan kerääjältä ja arteesaanilta sinulle.

 

Forest Foody Oy, Pohjoiskaari 41, 00200 Helsinki, y-tunnus 2944077-1