Tukkukauppa

FOREST FOODYN TUKKUKAUPPA – LUONNONANTIMIEN KERÄÄJIEN JA PIENTUOTTAJIEN TUKKUKAUPPAA YRITYKSIEN TARPEISIIN

Forest Foody on avannut tukkukaupan kuluttajille suunnatun markkinapaikan rinnalle vastaamaan paremmin yrityksien ja teollisuuden tarpeisiin tavoitteena edistää suomalaisten luonnonantimien käyttöä. Pääasiassa Foodservice-tuotteiden tukun tarkoituksena on tarjota helposti netin välityksellä luonnontuotteiden kerääjien ja pientuottajien Suomen luonnon inspiroimia tuotteita yritysten tarpeisiin. 

Forest Foody on kotimaisten luonnon raaka-aineiden, tuotteiden ja palveluntarjoajien aarreaitta ja ainutlaatuinen markkinapaikka. Markkinapaikasta tuttuun tapaan Forest Foodyn tukkukaupassa tarjoavat kerääjät ja tuottajat kotimaisia luonnonantimia ja -tuotteita oman kaupansa kautta ja toimittaen suoraan ostajalle.

Palvelemme koko Suomen laajuudella. Luonnontuotteet ja pientuottajien tuotteet ostat tukkukaupan välityksellä suoraan valitsemiltasi kauppiaalta.

Tervetuloa tukkukaupan asiakkaaksi!

REKISTERÖIDY FOREST FOODYN TUKKUASIAKKAAKSI

LUE OHJEET KUINKA TUKKUKAUPPA TOIMII

Rekisteröitymistä varten tarvitset yrityksen tiedot ja Y-tunnuksen. Rekisteröitymisen jälkeen tuotteiden katselu ja tilaaminen sujuu vaivatta ja turvallisesti. Tukkukaupassa voit halutessasi myös viestitellä suoraan kauppiaiden kanssa heidän tarjoamistaan tuotteista ja toimituksista.

Forest Foodyn tukkukauppa - Suomalaisia luonnonantimia ja luonnon inspiroimia tuotteita suoraan tuottajilta

FOREST FOODYN TUKKUKAUPASTA LUONNONANTIMET JA ARTESAANITUOTTEET VERKOSTA SUORAAN KERÄÄJÄLTÄ JA TUOTTAJALTA 

Tukkukaupastamme voit tilata luonnonantimia raaka-aineeksi, kuten kauppayrttejä, sieniä ja marjoja keruupalveluna. Voit tilata luonnonantimet isommissa erissä tuoreena satokauden aikaan tai valmiiksi käsiteltynä ja jalostettuna tuottajien varastoista.

Suomen luonto tarjoaa luonnonantimensa satokauden mukaan, joten tilaa tarvitsemasi luonnonantimet markkinapaikan kautta ennakkoon, jolloin tuotteen saanti satokautena varmistettu etukäteen. Satokautena Forest Foody toimii tuoreiden luonnonantimien kaupankäyntiväylänä. Pyrimme tarjoamaan teille Suomen laajuisen kerääjäverkoston, jolloin sinulla on mahdollisuus käyttää liiketoiminnassasi tai tuotteistuksessasi kauppakeruuyrttejä.

Forest Foodyn tukkukauppa - Laatua läheltä

TILAA TUKKUKAUPASTA PUHTAITA, SUOMALAISIA LUONNONANTIMIA JA ARTESAANITUOTTEITA

Varmistamme, että Forest Foodyn tukkukaupassa tarjolla olevat tuotteet ovat;

  • Laadukkaita
  • Suomesta kerättyjä ja tuotettuja
  • Suomalaisia satokausituotteita
  • Ekologinen valinta
  • Toiveidesi mukaan räätälöityjä
  • Helposti tilattavissa netistä
Tutustu Forest Foodyn tukkukaupan tarjontaan jo tänään ja varmista tarvitsemiesi raaka-aineiden ja tuotteiden saatavuus seuraavana satokautena!
Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella, jos et löytänyt tarvitsemaasi tuotetta tai sinulle heräsi kysyttävää tukkukaupasta.