Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

365 Vihermix mustaherukka 40 g

8,00  8,00 

In stock

365 Vihermix mustaherukka 40 g

Visioni oli tämän tuotteen kohdalla seuraavanlainen. Markkinoilla on villiyrttijauheita ja marjajauheita myynnissä erikseen. Jos ne yhdistää, niin niistä saisi siten laadukkaampia aamu- ja välipala tarpeita. Ja kun joka päivä pitäisi syödä kuitenkin hyvin niin siitä nimi 365 syntyi.

Marjajauheet sisältävät marjojen parhaimman osan eli kuoriosat. Juolukka ja punaherukka ovat liian vähä arvostettuja marjoja vaikka ne ovat ravitsemuksellisesti erinomaisia ja makumaailma on maukas ja omanlaisensa.

Villiyrteistä superfoodia edustaa nokkonen ja oman suosikkini vuohenputken halusin mukaan sen maun vuoksi.

Description

365 Vihermix mustaherukka 40 g

Sisältää villiyrteistä nokkosta ja vuohenputkea. Marjoina tässä on mustaherukka, juolukka ja punaherukka kuorijauheet. Tästä tarjolla ravitsemukseltaan laadukas lisä aamupuuron, jugurtiin tai smoothie juomiin. Kaikki raaka-aineet on kerätty rakkaudesta luontoon läheltä ja kuivattu/käsitelty hellästi, jolloin niiden ravintoarvot ovat vielä mahdollisimman paljon mukana.

Saatavana: Tänä keväänä pieni erä, jatkossa mahdollisesti läpi vuoden.

Säilytyslämpötila: Kuivassa, huoneenlämpö

Parasta ennen päiväys: + 12 kk valmistuksesta

Pakkauskoot: 40 g kirkas pussi

Ainekset: Kuivattu mustaherukka 29 %, punaherukka, juolukka, nokkonen, vuohenputki. Ingredienser: Svarta vinbär, röda vinbär, odon, nässla, kirskål

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 747 kj / 178 kcal

Rasva / Fett 3,9 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,2 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 13 g, josta sokereita / varav sockerarter 11,7 g

Proteiini / Protein 9,9 g

Suola / Salt 0,02 g

Säilytys: Säilytys kuivassa, mieluiten valolta suojattuna.

Käyttövinkit: 2-3 tl smoothien joukkoon sekä lisänä omia marjoja makua antamaan. 1-2 tl aamupuurolle ja jogurtin joukkoon. Tarvittaessa lisänä omia marjoja ja makeutta lisäämään hunajaa tai omia hilloja.

Helppo arkiresepti: 1-3 tl vihermix jauhetta+2 dl laadukasta joguttia+ hunajaa. Maustumaan edellisenä päivänä ja aamulla annos aamupalaksi tai töihin mukaan. Näin päivä lähtee hyvin käyntiin.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Additional information

Weight 100 g
Dimensions 21 × 12 × 21 cm
( 0 ratings )No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.