Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

Kanervankukka 1 kg

80,50  80,50 

In stock

 

Kanerva on monikäyttöinen luonnonkasvi joka kukkii loppukesästä. Keitä kanervankukasta mieto kukkaistee, jonka maustamiseen hunaja sopii erinomaisesti. Kanervan kukkia käytetään kylpyvedessä.

Description

 

Kanerva on monikäyttöinen luonnonkasvi joka kukkii loppukesästä. Keitä kanervankukasta mieto kukkaistee, jonka maustamiseen hunaja sopii erinomaisesti. Kanervan kukkia käytetään kylpyvedessä.


Ainekset: 100 % kuivattua kanervankukkaa (Calluna vulgaris)

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Paino: 1 kg


Kanervan kukan käyttö

Kanervan kukkaa käytetään teenä.

Kanervan kukka tee – Lisää 1 tl kanervankukkaa kupilliseen lähes kiehuvaan veteen, anna hautua 10­-15min.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Huomioithan että kanervankukat sisältävät arbutiinia ja flavoniglykosideja, joilla on virtsaneritystä lisäävä vaikutus.

 

 

Nordic Gusto on suomalainen luonnontuotealan yritys. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

Additional information

Weight 1100 g
Kasvinosat

Kukinnot

Sijainti

Suomi

( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi