Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody tarjoaa uuden ja nykyaikaisen kohtaamispaikan luonnontuotealan toimijoille sekä kerääjille digitaalisessa markkinapaikassa sekä yhteisön, jossa voi markkinoida ja myydä luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia.

Forest Foody gift box for Sauna moments

28,00  28,00 

Myyntiyksiköt 6

In stock

Forest Foody gift box for Sauna moments

Forest Foody – Your guide to the wild tastes and treasures of Finnish forests creates your relaxing moment in sauna with the wild treasures from Finnish forests.

 

Description

Forest Foody gift box for Sauna moments

Forest Foody – Your guide to the wild tastes and treasures of Finnish forests creates your relaxing moment in sauna with the wild treasures from Finnish forests.

 


Juniper sauna honey 130g | Nordic Bee Co.

Ingredients: Finnish honey and juniber berry etheric oil

InstructionApply sauna honey to skin / hair and leave on. Note that juniper is not suitable for everyone. Rinse off with warm water. Wash if necessary.

Country of origin: Finland.

Producer: Nordic Bee Co.

Stowage: Lämna inte honungskruven i bastun under lång tid, eftersom värmen kommer att åldra honungen. /Do not leave the honey jar in the heat of the sauna for a long time, as the heat will age the honey.


Birch & sea salt body scrub 200 g | Villiyrttipuoti

Ingredients: Cold pressed organic sunflower seed oil, sea salt, cold pressed wheat germ oil, beeswax, birch leaf, fragrance oil. INCI: Helianthus annuus seed oil, Sodium choloride, Tritucum vulgare germ oil, Cera flava, Betula, Parfum.

Instruktioner/Instruction: Apply to moisturised skin and massage with soft movements.

Ursprungsland/Country of origin: Finland.

Tillverkare/Producer: Villiyrttipuoti

Stowage: To prolong shelf life, avoid water entering the jar.


Linen sauna scent 150g | Naavisemo

Ingredients: Sea salt, birch leaf and calendula

Instruction: The bag is put in hot water for a while in sauna and the fragrant steams of summer are enjoyed. Reusable.

Country of origin: Finland.

Producer: Naavisemo

 

Seller and supplier: Forest Foody Oy, Pohjoiskaari 41 a 5, 00200 Helsinki, Finland

Additional information

Weight 750 g
Paikkakunta

koko Suomi

( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.