Puikelo

PUIKELO järjestää kaikille avoimia villivihannes- ja kädentaitokursseja Läntisellä Uudellamaalla.

Tai mitä jos sinä voisitkin valita kurssikaverisi ja kutsuisit ystävät, harrastus- tai työkaverit, synttärisankarin tai vaikka puoli sukua oppimaan ja nauttimaan hortoilun saloista kotipihallesi tai lähipellollesi? Kysy siis räätälöityjä kursseja – suunnitellaan yhdessä toiveittenne mukainen kurssi tai illanvietto vaikka hortaisan ruoan kokkailun parissa!

Puikelosta saatavilla myös itsetehtyjä käsitöitä luonnonmateriaaleista.

Sale!

Villiinny, väritä, voimaannu – hoitava hortakirja

21,90  12,00  12,00 

Villiinny, väritä, voimaannu – hoitava hortakirja

Villiinny, väritä, voimaannu yhdistää ihastuttavalla tavalla villikasvit aivoja hoitavaan, mieltä rauhoittavaan ja luovuuteen innostavaan värittämiseen. Teos on todellinen hoitava hortakirja: opas villikasveihin ja niiden terveysvaikutuksiin. 96 sivua villikasveja ja väritettäviä kuvia.


Ships From: Finland

Kauppias : Puikelo Categories: , Tags: , , ,

Description

Villiinny, väritä, voimaannu – hoitava hortakirja

Hoitavassa hortakirja on värityskirja ja tietokirja, josta on iloa pitkäksi aikaa – väritettynä tai ilman. Väritettäviksi kuviksi on inspiroivien villikasvien ohella valittu muotoja ja kuvioita, jotka huoltavat ja hellivät aivoja samanaikaisesti. Kasvien vieraskieliset nimet, sanojen värittäminen ja tietoiskut haastavat aivot oppimaan.

Kirja on saanut ihastunutta palautetta erityisesti kauniista värityskuvista, väljästä ulkoasusta, villiyrteistä kertovasta tietosisällöstä, teeohjeista ja laadukkaasta paperista. Värittäjät arvostavat kirjaa, sillä siitä on iloa myös sen jälkeen, kun se on väritetty. Kirja on tietokirja villiyrteistä ja luonnon rohdoista: tietoon ja maistuviin teeohjeisiin voi palata uudelleen ja uudelleen. 

Värittäminen on helppo ja vaivaton ajanviete, josta aivot tykkäävät. Värikyniin tarttuminen kannattaa, sillä värittämiseen keskittyminen ja sen äärelle pysähtyminen vie ajatukset pois arjesta ja pitää mielen virkeänä. Kaikki käsillä tekeminen, kuten käsityöt ja värittäminen, tekevät aivoille hyvää monin eri tavoin. Rytminen liike, käden ja silmän yhteispeli, keskittyminen ja pysähtyminen sekä kauniit värit torjuvat stressiä, alakuloa ja kipujakin. Käsillä tekemisestä on todettu olevan muutakin hyötyä: oppiminen helpottuu, keskittymiskyky lisääntyy, muisti paranee ja motoriset taidot kehittyvät. 

Hoitavan hortakirjan on kirjoittanut hortoilu.fi- ja autuuttaaivoille.fi -sivustojen ylläpitäjä Raija Kivimetsä. Kirjan ihastuttavan kuvituksen on tehnyt luontoharrastaja, kädentaitokouluttaja ja hortaohjaaja Riikka Rängman.

Additional information

Weight 312 g
Dimensions 24 × 17 × 1 cm
( 1 rating ) View All Ratings

No ratings have been submitted for this product yet.
Olen luontoharrastaja, kädentaitokouluttaja ja partiojohtaja Riikka Rängman Lohjalta. Lapsuuden innostukseni ja uteliaisuuteni luontoon ja käsitöihin oli nuoruusvuosina vähällä kadota, mutta onneksi löysin molemmat uudelleen. Haluan nykyään jakaa tämän innon muiden kanssa ja opastaa kaikki kiinnostuneet näiden ihanuuksien äärelle.
Opiskelin hortaohjaajaksi Jouko ja Raija Kivimetsän innostavassa ohjauksessa v. 2015-2016, sekä aivojen hyvinvointia ja terveyttä vaalivaksi Aivoautuuttajaksi v. 2016.
Kevät-kesäkaudella villivihanneskursseillani innostutaan upeasta ekologisesta ja monella tavalla hyvää tekevästä harrastuksesta, sekä opitaan tunnistamaan ja käyttämään herkullisimpia villivihanneksia, joita kasvaa varmasti sinunkin lähiympäristössäsi!
Syys-talvikaudella kädentaitokursseillani rentoudutaan ja pidetään aivoista huolta yhdessä muiden kanssa uutta oppien ja käsillä tehden. Erityisosaamisalueinani kädentaitojen saralla on huovutus-, virkkaus- ja nukkekotikurssit.
Jokaisena vuodenaikana ihmetellään luonnon kauneutta, hoitavuutta ja viisautta.
Luonto tietää odottaa sinua!

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.