Puikelo

PUIKELO järjestää kaikille avoimia villivihannes- ja kädentaitokursseja Läntisellä Uudellamaalla.

Tai mitä jos sinä voisitkin valita kurssikaverisi ja kutsuisit ystävät, harrastus- tai työkaverit, synttärisankarin tai vaikka puoli sukua oppimaan ja nauttimaan hortoilun saloista kotipihallesi tai lähipellollesi? Kysy siis räätälöityjä kursseja – suunnitellaan yhdessä toiveittenne mukainen kurssi tai illanvietto vaikka hortaisan ruoan kokkailun parissa!

Puikelosta saatavilla myös itsetehtyjä käsitöitä luonnonmateriaaleista.

Virittäydy ja valmistaudu villiyrttikauteen -etäluennot 20.4. ja 27.4.2021

50,00  50,00 

Kahden etäluennon aikana opit perusasiat villiyrttien tunnistamisesta, asianmukaisesta keräämisestä, käsittelystä, säilönnästä sekä käyttämisestä ruoanlaitossa, leivonnassa ja hyvinvointisi tukena.

Description

ti 20.4.2021 ja ti 27.4.2021

klo 18-20

Laita villiyrttilasit nenälle ja kiikaroi kohti kasvukautta!

Villiyrttien sesonkiaika alkaa suuressa osassa Suomea toukokuussa, ja nyt on loistava aika opetella uuden elinikäisen, hyvää tekevän harrastuksen perusasiat.

Kahden etäluennon aikana opit perusasiat villiyrttien tunnistamisesta, asianmukaisesta keräämisestä, käsittelystä, säilönnästä sekä käyttämisestä ruoanlaitossa, leivonnassa ja hyvinvointisi tukena.

20.4.2021

Opit hortoilun perusteet, kestävän keräämisen periaatteet sekä tunnistamaan 6 yleisintä ja herkullisinta villivihannesta. Saat myös vinkkejä pakastamiseen, kuivaamiseen ja fermentointiin, sekä villiyrttien käyttämiseen arkiruoanlaitossa ja leivonnassa.

27.4.2021

Opit 6 villiyrttiä lisää ja saat vinkkejä niiden hyödyntämiseen leivonnassa sekä hyvänolon tuotteiden valmistamisessa kotioloissa ja ruokakaupan perusaineksista. Perehdyt niin hiushuuhteiden ja jalkakylpyjen kuin käsikuorinnan ja -voiteidenkin valmistamiseen.

Luentojen hinta yhteensä 50 €, ja hintaan sisältyy livenä tapahtuvan opetuksen lisäksi runsaasti kuvia sisältävä luentomateriaali sekä kouluttajan tekemä ’Riikan rakkaimmat rikkaruohoreseptit -vihkonen, molemmat materiaalit sähköisinä. Osallistuaksesi tarvitset vain verkkoyhteyden ja puhelimen, tabletin tai tietokoneen, sekä halutessasi muistiinpanovälineet.

Ostettuasi paikan luennolle saat osallistumislinkin sähköpostiisi vuorokauden sisällä.

 

( 1 rating ) View All Ratings

No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.