Forest Foodyn tiimi ja yhteystiedot

Forest Foodyn tiimi

FOREST FOODY OY

Pohjoiskaari 41 a 5, 00200 Helsinki, Suomi Finland

Y-tunnus: 2944077-1

Hei olemme Forest Foodyn tiimi, toimimme oppaanasi Suomen luonnon aarreaittaan ja täällä teitä varten. Voit lukea tarinamme täältä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Instagram @forestfoody Facebook @ForestFoody

Jenni Kähkönen

hello @ forestfoody.fi

050 369 3749

Sanna Siikarla | Forest Foody

Sanna Siikarla

hello @ forestfoody.fi

050 462 2120

Löytyisikö alla olevista ohjeistamme apua kysymyksiisi?

Miten Forest Foodyn markkinapaikka toimii?

Suomen laajuinen luonnonantimien ja -tuotteiden aarreaitta täynnä kotimaisten luonnon raaka-aineiden, tuotteiden sekä palvelujen tarjoajia, jotka voit poimia markkinapaikasta ostoskoriisi.

Markkinapaikan kauppiaat tarjoavat Suomen luonnosta inspiroituneita luonnontuotteita ja palveluja. Tutustu kauppiaisiin.

Tilaukset toimitetaan suoraan kauppiaan varastosta ilman välikäsiä. Toimituskulu 6 €/kauppias ja tilauksen arvon ylittäessä 100 € toimitamme tilauksen toimituskulutta.

Lue Forest Foodyn palvelun toiminnasta täältä.

Kauppiaaksi Forest Foodyn markkinapaikkaan?

Kaupankäynti Forest Foodyssa on helppoa ja nopeaa!

Forest Foodyn helppo ja vaivaton markkinapaikka toimii luotettavana markkinointi- ja myyntikanavana tavoittaen uusia asiakkuuksia ja kasvun mahdollisuuksia. Forest Foody tarjoaa ilmaisen myyjän profiilin ja kaupan sekä rajattoman määrän myynti-ilmoituksia maksutta luotettavalla ja turvallisella alustalla ja maksuliikenteellä sekä Forest Foodyn yhteisön. Lue lisää täältä.

Rekisteröidy kauppiaaksi.

Forest Foodyn tukkukauppa yritysten tarpeisiin

Forest Foody on avannut tukkukaupan kuluttajille suunnatun markkinapaikan rinnalle vastaamaan paremmin yrityksien ja teollisuuden tarpeisiin tavoitteena edistää suomalaisten luonnonantimien käyttöä. Tukkukaupan tarkoituksena on tarjota helposti netin välityksellä luonnontuotteiden kerääjien ja pientuottajien Suomen luonnon inspiroimia tuotteita yritysten tarpeisiin. Lue lisää asioinnista tukkukaupassa.

Rekisteröi yrityksesi tukkuasiakkaaksi

Yhteydenottolomake