LuontoLeena

LuontoLeena

LuontoLeena

LuontoLeenan taustalla toimii keruutuoteneuvoja Leena Löf. LuontoLeena tarjoaa luonnonvaratuotteiden (marjat, yrtit, sienet) keruupalveluja sekä jatkojalostettuja tuotteita. LuontoLeena ohjaa-, kouluttaa ja konsultoi luontoon, ympäristöön, retkeilyyn, hyvinvointiin, liikuntaan ja ohjelmapalveluihin liittyvissä asioissa lähinnä Pirkanmaan alueella.

Monipuolista osaamista

Leenalla on keruutuoteneuvojan ammattitaidon lisäksi luonto-ja ympäristöneuvojan sekä luonnonvaratuottajan tutkinnot. Tämän kaiken lisäksi Leena opiskelee green care korkea-asteen opintokokonaisuutta.

Leena on luontoalalla uusi toimija. Leena kertoo, ettei päivääkään ole katunut ratkaisuaan vaihtaa akateemisesta virkamiehestä villivihannesten pariin. Hän kertoo, että ”ihaninta tässä on se, että koskaan ei ole valmis, joka päivä oppii uutta, ja luonto lumoaa aina uudestaan.” Voit lukea lisää LuontoLeenasta www.luontoleena.wordpress.com

Keruupalvelu

LuontoLeenalla on ammattitaito kerätä kaikkia yrttejä ja marjoista suurinta osaa. LuontoLeena on keskittynyt ahomansikan, apilan, käenkaalin, kuusen, maitohorsman, mesiangervon, mustikan, nokkosen, pihasaunion, pihlajan, poimulehden, puolukan, siankärsämön, vadelman, voikukan ja vuohenputken keräämiseen. LuontoLeena kerää luonnonantimet omalta kesämökiltään sekä omistamaltaan piha-alueelta, pellolta ja luonnonniityltä, sekä sekametsästä. Villikasveja Leena säilöö kuivaamalla ja fermentoimalla tarvittaessa, tehden kuivatuista vihanneksista ja yrteistä myös viherjauheita. 

Ohjaus-, koulutus- ja konsultointipalvelut

LuontoLeena tarjoaa luontoon, ympäristöön, retkeilyyn, hyvinvointiin, liikuntaan ja ohjelmapalveluihin liittyvissä asioissa ohjaus-, koulutus- ja konsultointipalveluita.

Leena kerää villikasvit luonnosta kestävästi ja asianmukaisesti.

Osta LuontoLeenan tuotteita ja palveluja.