Minustako myyjäksi?

Kaupankäynti Forest Foodyssa on helppoa ja nopeaa!

Forest Foodyn markkinapaikassa voi ilmoittaa myytäväksi, ostettavaksi tai kerättäväksi suomalaisia luonnonantimia sekä luonnon inspiroimia tuotteita ja palveluja. Satokautena Forest Foody tarjoaa kaupankäyntiväylän tuoreille luonnonantimille ja muina aikoina alan toimijoiden yhteisen markkinapaikan tuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä markkinointiin.

Forest Foodyn helppo ja vaivaton markkinapaikka toimii luotettavana markkinointi- ja myyntikanavana tavoittaen uusia asiakkuuksia ja kasvun mahdollisuuksia. Forest Foody tarjoaa ilmaisen myyjän profiilin ja kaupan sekä rajattoman määrän myynti-ilmoituksia maksutta luotettavalla ja turvallisella alustalla ja maksuliikenteellä sekä Forest Foodyn yhteisön.

Luo maksuton profiilisi ja kauppasi Forest Foodyn markkinapaikkaan, niin voit keskittyä ihanien tuotteiden ja palvelujen valmistamiseen.

TÄSTÄ PÄÄSET REKISTERÖITYMÄÄN MYYJÄKSI TAI KERÄÄJÄKSI.

REKISTERÖIDY MYYJÄKSI TAI KERÄÄJÄKSI.

Forest Foody on uudenlainen suomalaisten luonnontuotteiden ja palveluiden digitaalinen markkinapaikka, joka kokoaa yhteen sekä luonnontuotteet että kerääjät ja muut luonnontuotealan palvelut mahdollistaen luonnonantimien käyttämisen ympäri vuoden.