Minustako myyjäksi?

 

 

Kaupankäynti Forest Foodyssa on helppoa ja nopeaa!

Forest Foodyn helppo ja vaivaton markkinapaikka toimii luotettavana markkinointi- ja myyntikanavana tavoittaen uusia asiakkuuksia ja kasvun mahdollisuuksia. Forest Foody tarjoaa ilmaisen myyjän profiilin ja kaupan sekä rajattoman määrän myynti-ilmoituksia maksutta luotettavalla ja turvallisella alustalla ja maksuliikenteellä sekä Forest Foodyn yhteisön.

 

Tarjoamme kauppiaalle:

° Oman kaupan, jota voi täysin itse hallinnoida ja käydä kauppaa. Voit luoda veloituksetta oman kaupan markkinapaikan sisään (vaatii y-tunnuksen). Veloitamme 10 % provision tapahtuneista kaupoista + Checkoutin palvelumaksun (3 % + 0,50 euroa) per myyntitapahtuma.

° Samalla kauppiasprofiililla voit tuoda tuotteita Forest Foodyn tukku- ja kuluttajakauppaan.

° Tarjoamme yhtenäisen logistiikkapalvelun, joka mahdollistaa ettei sinun tarvitse itse hinnoitella lähetyksiä. Varastoinnin ja toimitukset hoidat itse.

° Lisänäkyvyys digitaalisessa mediassa ja tapahtumissa kohti lisämyyntiä. Markkinoimme tuotteitasi ja palveluitasi Forest Foodyn yhteisölle sosiaalisessa mediassa. Oma digitaalinen markkinointi on myös helppoa, sillä tuotteiden ja palvelujen jakaminen on helppoa somessa markkinapaikkamme kautta.

° Markkinapaikka on helppokäyttöinen. Kehitämme palvelua käyttäjien toiveiden mukaan.

° Forest Foodyn taustalla on luotettavat toimijat, joilla on aito halu kehittää toimialaa kestävästi ja luontoa kunnioittaen samalla kasvattaen toimijoiden liiketoimintaa.

° Tutustu markkinapaikan käyttöehtoihin.

 

Ohjeet kaupan avaamiseen:

Kaupankäynti Forest Foodyssa on helppoa ja nopeaa!

→ Rekisteröidy ja valitse “Rekisteröidyn ja avaan kaupan” –vaihtoehto.

→ Forest Foody lähettää sähköpostitse lisätietoja ja vahvistaa liittymisesi

→ Vahvistamisen jälkeen pääset kirjautumaan Omille sivuillesi ja täyttämään tarvittavat tiedot, luomaan oman profiilin sekä kaupan.

→ Maksujen vastaanottamiseksi: Aktivoi Checkout-tunnus, jonka kirjautumistiedot saat sähköpostilla. Sinulla tulee olla y-tunnus Checkout-tunnuksia varten.

→ Valmis! Nyt voit myydä Forest Foodyssa tuotteitasi ja palveluitasi.

 

Luo maksuton profiilisi ja kauppasi Forest Foodyn markkinapaikkaan, niin voit keskittyä ihanien tuotteiden ja palvelujen valmistamiseen.

TÄSTÄ PÄÄSET REKISTERÖITYMÄÄN KAUPPIAAKSI.

 

 

REKISTERÖIDY KAUPPIAAKSI.