Sata luonnonantimien kerääjää 100-vuotiaalle Suomelle

 

Forest Foody haluaa juhlia 100-vuotiasta kotimaatamme keräämällä sata juhlavuoden kerääjää lahjaksi Suomelle.

 

Uusi satokausi tekee kovaa vauhtia tuloaan. Olemme Forest Foodyssa kehittäneet markkinapaikkaa talven aikana teitä paremmin palvelevaksi. Avaamme nyt uudistetun, nykyaikaisen ja digitaalisen kerääjäpalvelun. Iloksemme voimme kertoa, että palvelumme sai Suomi 100 –tunnuksen. Samalla aito ja puhdas suomalainen villiruoka sai ansaitsemansa tunnustuksen.

 

Tästä kaikesta uudesta innostuneena haluamme juhlia Suomi 100 –tunnuksen saanutta kerääjäpalveluamme ja 100-vuotiasta kotimaatamme, joka tarjoaa meille antimet markkinapaikkaamme, keräämällä sata juhlavuoden luonnonantimien kerääjää lahjaksi Suomelle. Mukaan mahtuu sata ensimmäiseksi valittua kerääjää. Valinnassa painotetaan kerääjiä, jotka tarjoavat aitoja villejä kasveja kestävästi ja asianmukaisesti käsin luonnosta kerättyinä ja kuivattuina (ravinteet säilyttäen). Poimijoiden valinnassa meitä auttavat hortoilu.fi -sivuston ylläpitäjät ja alan johtavat pioneerit, keruuyrttineuvojat ja hortakouluttajat Raija ja Jouko Kivimetsä.

 

Lähde mukaan juhlavuoden tapahtumaan rekisteröitymällä sadan kerääjän joukkoon!

 

– Rekisteröidy Forest Foodyn markkinapaikkaan. Ilmoita rekisteröinnin yhteydessä kiinnostuksesi osallistua juhlavuoden kerääjäkampanjaan rastittamalla ruutu kysymyksen kohdalla.

 

– Lähetämme kampanjasta kiinnostuneille kysymykset, joiden perusteella keruuyrttineuvojat ja hortakouluttajat Jouko ja Raija Kivimetsä arvioivat soveltuvuutesi sadan juhlavuoden kerääjän joukkoon.

 

– Arvioinnin jälkeen pyydämme suorittamaan kampanjamaksun 50 € (sis. Alv. 24%), jolla saat arvokasta näkyvyyttä, voit myydä villivihannes- ja villiyrttituotteitasi ja palveluitasi Forest Foodyn markkinapaikassa alennetulla provisiolla sekä verkostoitua ja luoda kumppanuuksia sekä osallistua juhlavuoden tapahtumiin yhdessä muiden kerääjien kanssa.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@forestfoody.fi

 

Tutustu juhlavuoden kerääjiin.

Keväisin terveisin,

Sanna ja Jenni

Forest Foody tarjoaa uuden ja nykyaikaisen kohtaamispaikan luonnontuotealan toimijoille sekä kerääjille digitaalisessa markkinapaikassa sekä yhteisön, jossa voi markkinoida ja myydä luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia.