Kerro, että välitit Suomen luonnon inspiroimana

Kevään ja kesän ihanan juhlakauden aloittaa äitienpäivä. Miten muistaisit äitiä, isovanhempaa tai puolisoa kertomalla, miten tärkeä hän sinulle on? Mitä antaisit lahjaksi rakkaallesi, perheen jäsenelle, ystävälle tai tuoreelle avioparille tärkeänä päivänä? Miten onnistuisit tekemään yhteisestä juhlapäivästä ainutlaatuisen? Tai mitä eväitä haluat antaa vastavalmistuneelle elämään?

Lahja on tärkeä viesti välittämisestä, onnittelusta ja rakkaudesta. Lahja on syytä valita huolella lahjansaajan kiinnostuksia ja elämäntilannetta vaalien.

Kokosimme sinulle lahjavinkit Forest Foodyn myyjien kaupoista.

1. Lahjavinkki – Luonnon inspiroimat korut

Kauniilla luonnonantimista valmistetuilla ja luonnon inspiroimilla koruilla kerrot juhlan naiselle, äidille, isoäidille tai morsiammelle, että välität kauniilla luonnon kielellä.

Forest Foodysta voit poimia kauniit luonnon inspiroimat korut lahjaksi muistona juhlapäivästä naiselle.

Buké-korut valmistetaan aitoja kukkia muotteina käyttäen ja toistaen kukkien pienimpiäkin yksityiskohtia. 

Hydrangea riipus

Bukélle luonto on äärimmäisen tärkeää ja tämän vuoksi kaikki Buké-korut valmistetaan ympäristöystävällisestä ekohopeasta.

 

 

Taitohelmarin tuohesta valmistetut korut ovat saaneet inspiraation luonnosta. 

Osta Kontti-tuohikorvakorut Forest Foodysta

Tuohen samettinen pinta sopii hienosti koruihin aitona palasena suomalaista luontoa. Tuohikorut valmistetaan käsityönä kotimaisesta koivuntuohesta, joka syntyy sivutuotteena koivuklapeista.

 

2. Lahjavinkki – Villikasvikurssit

Haluatko johdattaa juhlapäivän sankarin opintielle? Tuoreelle ylioppilaalle tai vastavalmistuneelle ravinteikkaiden villikasvien tuntemus on rikas eväs tulevaisuuteen niin taloudellisesti kuin myös elämäntavallisesti. Villiyrttikurssi vie vasta-alkajan ja kokeneemmankin foodien makumatkoille Suomen luonnon helmaan.

Varaa Forest Foodysta paikkasi villikasvikurssille!

Varaa paikka juhlapäivän sankarille villikasvikursseille ja retkille. Forest Foodyn yhteisössä on tarjolla kursseja niin aloitteleville kuin konkareille. Kursseja tarjoavat luonnontuotealan osaajat, jotka haluavat jakaa tietämystään Suomen luonnosta. Kursseja on tarjolla ympäri Suomea, siellä missä on Forest Foodyn yhteisön osaajia.

Helsinki | Espoo | Pirkanmaa | Kainuu | Oulun seutu | Vihti

3. Lahjavinkki – Luonnollinen kauneus

Haluatko hemmotella juhlapäivän sankaria? Forest Foodysta löydät kaunistavia tuotteita Suomen luonnosta.

 

Hemmottelulahjaksi sopii Villiyrttipuodin luonnollisen kauneudenhoidon tuotteet suoraan puhtaasta luonnosta.

 

 

Tiesitkö, että villikasvit sopivat sellaisenaan hemmotteluun.

 

Forest Foody on kerännyt villikasveista hemmottelusetin, joka tarjoaa hyvinvointia ja hemmottelua kanervasta, poimulehdestä ja mesiangervosta.  Hyvinvointia ja hemmottelua naiselle

4. Lahjavinkki – Eväät luontoretkelle tai villimpään kattaukseen

Lahjana voi antaa yhteistä tekemistä tavaran sijaan. Haluatko tarjota eväät luontoretkelle retkeilevälle juhlasankarille tai tuoreelle avioparille? Vai tiedätkö juhlapäivän sankarin olevan vannoutunut hyvän ruoan ystävä ja foodie ja haluat tuoda luonnonantimet hänen pöytänsä ääreen?

Luontohetken loihdit helposti Forest Foodyn retkisetillä ja kauniilla retkikattauksella järven rannalla tai niityllä.

 

Forest Foody on kerännyt retkisetin, josta löydät laadukkaat eväät luonnosta nauttimiseen. 

Retkisetin Nordic Guston nokkosrouhe tuo makua ja väriä nokkoslettuihin, jotka maistuvat mahtavalta Luonnon Magian kuusenkerkkäsiirapin kera. Kokonaisuuden kruunaa raikas Omenasiepparin omenamehu hyvässä seurassa.

 

Lahjalaatikollinen luonnonantimia sopii lahjaksi ruoasta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille.

Olemme koonneet lahjalaatikon niin, että lahjansaajan olisi helppo käyttää ja pienellä kynnyksellä rikastaa lempiruokia ravinteikkailla villikasveilla ja -marjoilla. Lahjalaatikko sisältää tuotteita, joita voit yhdistellä keskenään tai käyttää erikseen. Lahjalaatikossa on käyttövinkein koottu Forest Foodyn myyjien ihania villikasveja ja artesaanituotteita kokonaisuudeksi, jolla jokainen voi loihtia kattauksesta hieman villimmän. 

Lahjalaatikko sisältää Nordic Gusto | Kanervankukka 30 g ja Mesiangervonkukka 30 g, Helsinki Wildfoods | Puolukkakoivusokeri 70 g, Reijan käsinkerätyt villiyrtit | Neljän villin sämpyläsekoitus 30 g,Vihertiipertti/Naavisemo | Koivuinen tuoksupussi, Luonnon Magiaa | Kuusenkerkkäsiirappi 1,2 dl ja Forest Foody | Pihlajanmarja 60 g.

Toivomme, että kokoamamme lahjavinkit Forest Foodyn myyjien kaupoista auttaa sinua kertomaan lahjallasi, kuinka välität ja haluat muistaa tärkeää ihmistä elämän ison hetken äärellä.

Juhlavaa kevättä toivotellen!

Forest Foodyn Sanna & Jenni