Tervehdys Forest Foodysta!

Haluamme kertoa Forest Foodyn markkinapaikan tarinan

Forest Foodyn markkinapaikan tarina alkoi meidän Forest Foodyn perustajien, kahden ystävän Jenni ja Sannan, visiosta Suomen metsien aarteiden näkyvyydestä digitaalisessa maailmassa.

Me perustajat olemme Kainuussa kasvaneet ja Napapiirillä opiskelleet ystävykset, jotka rakastavat Suomen luontoa sekä sen tarjoamaa aarreaittaa. Meille terveellinen elämäntapa löytyy kehon ja mielen tasapainosta. Elämästä pitää nauttia ja joskus siihen tarvitaan mukaan myös ripaus villeyttä!

 

Forest Foodyn tarina. Perustimme Forest Foodyn markkinapaikan, koska mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus nauttia suomalaisia luonnonantimia vuoden jokaisena päivänä.

 

Suomen luonnon tarjoamaa lähiruokaa vuoden jokaisena päivänä

Haluamme, että Forest Foodyn markkinapaikka tulvii ainutlaatuisia Suomen luonnon inspiroimia tuotteita, palveluja ja hyvinvointia helposti sinun läheltä, verkon kautta ja suoraan yrittäjältä vuoden ympäri. Teemme parhaamme, että tuotteiden ja palveluiden ostaminen ja niiden vertailu ja alkuperän jäljittäminen on markkinapaikassa vaivatonta. Kurkista aarreaittaan: https://www.forestfoody.fi/.

Arvostamme kotimaisia raaka-aineita ja luonnontuotteita, niiden laatua ja vastuullisia valintoja. Suomen luonto tarjoaa aidosti ekologisia, puhtaita, laadukkaita ja ravinteikkaita antimia.Haluamme jakaa ihmisille asioita, joita arvostamme, ja joihin itsekin uskomme. Meille on tärkeää kotimaiset raaka-aineet, joita luonnonantimet; metsiemme marjat, sienet ja villikasvit, ovat mitä parhaimmillaan. Ja jotka taipuvat moneksi tuotteeksi ja palveluksi. Uskomme täydelliseen läpinäkyvyyteen raaka-aineiden alkuperässä sekä luonnon kunnioittamiseen.

 

Forest Foodyn tarina. Perustimme Forest Foodyn markkinapaikan, koska mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus nauttia suomalaisia luonnonantimia vuoden jokaisena päivänä.

 

Forest Foodyn tarina alkoi metsiemme aarreaitan innoittamana

Lähdimme rakentamaan Forest Foodyn markkinapaikkaa ja yhteisöä aivan tyhjästä vuonna 2016 visiomme innoittamana tuoda metsiemme aarreaittaa voimakkaammin näkyville ja saataville. Markkinapaikka ja yhteisö kasvavat käsikädessä meidän oppiessamme uutta luonnosta ja alasta. Etsimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia tapoja toimia sekä kehittyä yhdessä markkinapaikan käyttäjien kanssa. Uskomme yhteistyön voimaan, joten odotamme innolla yhteydenottoanne.

 

 

Forest Foodyn tarina. Perustimme Forest Foodyn markkinapaikan, koska mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus nauttia suomalaisia luonnonantimia vuoden jokaisena päivänä.

 

Perustimme Forest Foodyn markkinapaikan, koska mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus nauttia suomalaisia luonnonantimia vuoden jokaisena päivänä

Haluamme kerätä markkinapaikkaan kaikki ne ihanat alan artesaanit, tuotteet ja palvelut, jotka kuuluisivat olla jokaisen saatavilla, tarjota ekologisen vaihtoehdon hankkia puhdasta ja ravinteikasta lähiruokaa sekä tuotteita helposti sekä mahdollisuuden tukea suomalaista työtä ja pienten toimijoiden ansaintamahdollisuuksia. Samalla meillä avautuu mahdollisuus parantaa Suomessa tarjolla olevien luonnonantimien suosiota ja saatavuutta. Me usein mietimme: ”Miksi tuoda superfoodeja maailman toiselta puolelta, kun lähiympäristömme tarjoaa yllin kyllin maukkaita ja puhtaita superraaka-aineita”.

Haluamme jatkaa Forest Foodyn tarinaa kasvamalla alan luotetuimmaksi kumppaniksi yhteistyössä luonnontuotealan artesaanien, kerääjien ja tuottajien kanssa. Haluamme myös auttaa Forest Foodyn avulla kauppiaita löytämään väylän brändinsä näkyvyyteen digitaalisessa maailmassa. Haluatko liittyä mukaan ja tarjota Forest Foodyssa tuotteitasi ja palvelujasi helposti verkosta, lue lisää.

Hymyillään, kun nähdään niemen nokassa tai metsän helmassa!

Forest Foodyn perustajat,

Jenni ja Sanna

hello@forestfoody.fi

 

 

Forest Foodyn tarina