FOREST FOODYN TUKKUKAUPPIAAT

Tutustu yritysten markkinapaikan myyjiin ja valitse suosikkisi.

4H-järjestö kouluttaa yhteistyössä Forest Foodyn osaajien kanssa alle 29-vuotiaista nuorista villiyrttiosaajia ja -yrittäjiä. Koulutuksissa nuori oppii tunnistamaan villiyrttejä ja keräämään niitä luontoa kunnioittaen. Koulutuksen jälkeen nuorelle tarjotaan tukea 4H-yrityksen perustamiseen. Tarjoamme nuorelle mahdollisuuden villiyrttien myymiseen Forest Foodyn digitaalisessa markkinapaikassa, jossa luonnontuotealan toimijat voivat myydä ja markkinoida villiyrttien keruupalveluja ja luonnontuotteita.
4H:n nuoret tarjoavat Forest Foodyn tukkukaupassa kauppayrttien keruupalveluja pääkaupunkiseudulla.
Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita.
Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita kuivattuja marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.
Yrttejä Ja Muita Kasveja Lapista
Kotimaiset yrtit ovat kuumaa kamaa! Kun yrtit tulevat maailman puhtaimmasta kolkasta eli Lapista, jossa arktiset kasvuolosuhteet tekevät niistä poikkeuksellisen aromikkaita ja ravinteikkaita, on ainekset upeisiin makumaailmoihin ja tuotteisiin katettu! Toimitamme yrttejä jo yli saataan ravintololaan, kahvilaan ja elintarvikeyritykseen. Olemme ammattimainen toimija, jolta voit tilata erittäin isotkin erät luotettavasti.
Arctic Warriors tarjoaa nokkos-, ruusunjuuri-, väinönputki- ja kuusenkerkkävalmisteita ravintoloiden ja teollisuuden käyttöön Forest Foodyn markkinapaikassa.
Olen toinen Forest Foodyn perustajista. Tarjoan keruupalveluja, metsäkävelyjä ja luontoretkiä, jotka innostavat villivihannesten ja luonnosta nauttimisen pariin. Luonto tarjoaa loppumatonta inspiraatiota, voimaa ja hyvinvointia kaikille elämän alueille. Haluan muistuttaa, mikä valtava aarreaitta ja elämysten lähde luontomme on.

NordicBe.. etsi esittelyteksti.

Forest Foody haluaa mahdollistaa luonnonantimen käytön helposti vuoden jokaisena päivänä.
Forest Foody tarjoaa markkinapaikan ohella tuotesettejä ja erinäisiä eriä luonnonantimia.