Mettä nordic

METTÄ nordic – Makuja Suomen metsistä

 

METTÄ on Helsinki Wildfoodsin uusi, innovatiivinen ja upea suomalainen ruokabrändi. Missiomme on tarjota pohjoismaisen luonnon korkealaatuiset ja parhaat palat helposti lähestyttävällä ja innostavalla tavalla ihmisille ympäri maailman.

 

METTÄ-tuotteet koostuvat suomalaisista kuivatuista marjoista, sienistä ja yrteistä, joita yhdistelemme upeiksi, herkullisiksi ja ravintorikkaiksi sekoituksiksi. Tuomme metsän parhaat maut kokonaisvaltaisesti käytettäväksi omaan keittiöösi. Tuotteemme ovat suunniteltu niin, että niitä on helppo käyttää ja yhdistellä omaan ruuanlaittoon.

 

METTÄ-tuotteet koostuvat mausteista, makeuttajista ja yrttihaudukkeista sekä -rouheista. Yhdessä tuotteemme luovat kauniin, houkuttelevan ja herkullisen kokonaisuuden, joka kuljettaa makumatkalle pohjoismaiseen metsään.

 

Ennen kaikkea panostamme laatuun. Tuotteemme ovat kaikki täysin luonnollisia, emme käytä mitään lisäaineita tai säilöntäaineita. METTÄ-tuotteet on pakattu tyylikkäisiin 100% kompostoituviin tai biohajoaviin pakkauksiin.

 

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa.

 

Sukella metsän siimekseen ja nauti puhtaista, terveellisistä ja upeista mauista!

 

Seuraa matkaamme Instagramissa @mettanordic ja katso tuotteiden käyttövinkkejä ja reseptejä sivuiltamme www.mettanordic.com

 

8 x Villi metsämauste 30g

39,60  39,60 

8 x Villi metsämauste 30g

Villi Metsämauste 30g. Villistämetsämausteesta valmistat herkullisen dippikastikkeen vihanneksille ja sipseille tai käytä sellaisenaan maustamaan esimerkiksi kalaa tai uunivihanneksia. Metsämausteessa yhdistyvät suomalainen tyrni, peruna, porkkana, puhdistamaton laadukas merisuola ja kuusenkerkkä. Käytä korvaamaan tavallinen suola, kun maustat lempiruokiasi. Unohda markettien lisäaineita ja aromivahventeita täynnä olevat teolliset kastikepussit, Villi Metsämauste on sekoitus aitoja, puhtaita ja ravinteikkaita raaka-aineita.

Tuote toimitetaan 8 kappaleen erissä jälleenmyyntitarkoitukseen.

Kuvaus

8 x Villi metsämauste 30g

Villi Metsämauste 30g. Villistämetsämausteesta valmistat herkullisen dippikastikkeen vihanneksille ja sipseille tai käytä sellaisenaan maustamaan esimerkiksi kalaa tai uunivihanneksia. Metsämausteessa yhdistyvät suomalainen tyrni, peruna, porkkana, puhdistamaton laadukas merisuola ja kuusenkerkkä. Käytä korvaamaan tavallinen suola, kun maustat lempiruokiasi. Unohda markettien lisäaineita ja aromivahventeita täynnä olevat teolliset kastikepussit, Villi Metsämauste on sekoitus aitoja, puhtaita ja ravinteikkaita raaka-aineita.

Tuote toimitetaan 8 kappaleen erissä jälleenmyyntitarkoitukseen.

Ainekset: Perunajauhe, valkaisematon Guéranden merisuola, porkkanajauhe, tyrnijauhe (16%), sipulijauhe, kuusenkerkkä (10%). Voimakassuolainen. Yhden dippikulhon valmistus (n.2dl dippikulho): Sekoita pussin sisältö hyvin ennen annostelua. Sekoita 2rkl dippijauhetta ja 2dl kermaviiliä tai vastaavaa. Anna tekeytyä noin 5min. Nauti.

Alkuperämaa: Suomi (yrtit ja marjat).

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.


Vild skogskrydda 30g. Blanda ihop den godaste dipsåsen till grönsaker och chips eller använd den som en krydda till fisk eller ugnsgrönsaker.

Ingredienser:Potatispulver, oraffinerat Guérande havsalt, morotpulver, havtornpulver (16 %), granskott (10 %), lökpulver. Kraftigt saltad.

Beredning av dipsås (ca 2 dl): Blanda påsens innehåll ordentligt. Blanda 1 msk kryddblandning med 2 dl gräddfil/havrefraiche. Låt stå ca 5 min.


Ravintoarvo / Näringsvärde / Nutritional values     100 g

Energia/Energi /Energy          1128 kcal /   270 kJ

Rasva/Fett/Fat            4,8 g

josta tyydyttynyttä / varav mättat /

of which saturated  1,1 g

Hiilihydraatit /Kolhydrater/Carbohydrates    44 g

josta sokereita/varav sockerarter/of which sugars            10 g

Proteiini/Protein/Protein         7,4 g

Suola / Salt / Salt        19,5 g

 

Lisätietoja tuotteesta

Paino 550 g
Sijainti

Suomi

( 0 ) arvostelut Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.