ChefBug Oy Ltd/Vihasjärven kansakoulu

ChefBug Oy Ltd/Herkkuhyonteiset.fi on suomalainen elintarvikealan yritys, joka tuotekehittää ja tuottaa ekologisia lähiruokatuotteita. Yritys toimii Orivedellä Vihasjärven kansakoululla, jossa palvelee myös Kahvila ChefBug ja järjestetään taidenäyttelyitä, tapahtumia ja majoitusta.

Herkkuhunaja 50 g Lahjapurkki

7,90  7,90 

 

Lasipurkki ja kansi on koristeltu elintarvikelaatuisella mehiläisvahalla.

EN Honey contains small amounts of pollen. Only over 1-year-old. Store at room temperature. Long-time storage at dry and cool.

FI Hunaja sisältää pieniä määriä siitepölyä. Vain yli 1-vuotiaille. Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys kuivassa ja viileässä.

SV Honung innehåller små mängder av pollen. Bara för över 1-åringar. Förvaras i rumstemperatur. Långtidsförvaring tortt och svalt.

Kuvaus

 

FINNISH/SUOMALAINEN/FINLÄNDSK HERKKUHUNAJA 50 G
Giftbox/Lahjapakkaus/Presentförpackning

Herkkuhunaja on aito ja puhdas sataprosenttinen luonnontuote, jonka mehiläiset valmistavat. Tässä luonnon omassa makeutusaineessa on paljon hyviä ominaisuuksia. Hunaja on maukas, terveellinen ja monikäyttöinen ravintoaine.

Herkkuhunaja sisältää yli 200 eri ainetta. Sokerit ovat pääasiallisin aine, jota hunajasta löytyy lähes 20 eri laatua. Hunaja sisältää myös entsyymejä, antioksidantteja, aminohappoja, orgaanisia happoja, vitamiineja, kivennäisaineita, mineraaleja ja hivenaineita. Lisäksi hunaja sisältää 17 % vettä. Herkkuhunajan toimivuus perustuu sen monipuoliseen hiilihydraattikoostumukseen, josta yleisimmät ovat sokerit fruktoosi ja glukoosi. Glukoosi imeytyy nopeasti ja nostaa tehokkaasti veren sokeritasoa. Fruktoosi imeytyy hitaammin ja näin ylläpitää pidempään veren sokeritasoa vakaana.

Herkkuhunaja on rasvaton, tasaisesti ja pitkään voimaa antava energialähde esimerkiksi urheilusuorituksen aikana. Hunaja torjuu väsymystä ja parantaa suorituskykyä sekä on erittäin vatsaystävällinen tuote. Herkkuhunaja sisältää elimistölle tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, fosforia ja magnesiumia. Hunajan monipuolinen mineraalikoostumus ja korkea kaliumpitoisuus, 60 mg/100 g, auttavat kehoa palautumisessa.

Herkkuhunajalla on lukuisia hyviä vaikutuksia myös ulkoisesti käytettynä. Hunajalla onkin merkittävä rooli luonnonmukaisessa kauneudenhoidossa, koska hunajalla on kosteuttava, hoitava ja puhdistava ominaisuus. Siksi sitä käytetään kasvoilla, käsi-, jalka- ja hiushoidoissa.

Herkkuhunaja on ekotehokas makeutusaine, jonka tuottamiseen kuluu vain vähän energiaa. Hunaja on luonnontuote, jonka meden mehiläiset keräävät luonnonkukista tai mesi saadaan viljelykasvien sivutuotteena. Siksi hunajankeruu ei rasita ympäristöä. Mehiläispölytys on päinvastoin elintärkeä osa luonnon monimuotoisuutta. Mehiläiset valmistavat medestä hunajaa ja varastoivat sen mehiläisvahasta rakentamiinsa kennoihin. Mehiläispesään asti hunajanvalmistusprosessiin ei tarvita uusiutumattomia luonnonvaroja ollenkaan. Hunajan käsittelyyn kuluu energiaa minimaalisesti, koska hunaja on käyttökelpoista suoraan kennoista. Siksi hunaja on myös ympäristön kannalta hyvä valinta.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 120 g