ChefBug Oy Ltd/Aromäen tila

ChefBug Oy Ltd/Herkkuhyonteiset.fi on suomalainen elintarvikealan yritys, joka tuotekehittää ja tuottaa ekologisia lähiruokatuotteita. ChefBug järjestää myös tapahtumia, tastingejä ja koulutuksia. 

Herkkusiirappi Ruusujuuri

8,20  8,20 

Herkkusiirappi Ruusujuuri

Tarjoile jäätelön ja vohvelien kera, tai käytä juomien tai jälkiruokien mausteena. Siirappi on valmistettu suomalaisesta ruusujuuresta.

Kuvaus

 

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on mehikasvi, joka kasvaa noin 30 senttimetrin korkuiseksi kiehkuraiseksi mättääksi. Ruusujuuri on kaunis keltakukkainen kasvi, joka kasvattaa valtavan juurakon. Kun juuri leikataan, sen valkoinen väri muuttuu punertavaksi. Kuivattu juuri on myös punaruskea väriltään. Loppukesällä ja syksyllä ruusujuuren kukat ja myös lehdet saavat ruskan värit. Ruusujuuren juuressa on ruusun tuoksua, vaikka ruusujuuri ei ole sukua ruusulajikkeille. Suomen luonnossa ruusujuuri kasvaa Tunturi-Lapin kosteikkojen liepeillä.

Kauniin ulkonäkönsä ja lumoavan makunsa lisäksi ruusujuuri on oikea energiapommi. Ruusujuuri lisää kestävyyttä ja nopeuttaa palautumista fyysisessä ponnistuksessa. Ruusujuuri auttaa elimistöä sopeutumaan erilaisiin olosuhteisiin ja tarjoaa kokonaisvaltaista suojaa stressiä ja väsymystä vastaan.

EN FINNISH ROSEROOT SYRUP 120 g.
Serve with ice cream and waffles. Use as a seasoning for drinks and dessert sauces or for marinating berries and fruits. Ingredients: Finnish roseroot (Rhodiola rosea), sugar, water. Store the package closed at room temperature.

FI SUOMALAINEN RUUSUJUURISIIRAPPI 120 g.
Tarjoile jäätelön ja vohvelien kera. Käytä juomien ja jälkiruokakastikkeiden mausteena tai marjojen sekä hedelmien marinoimiseen. Ainesosat: suomalainen ruusujuuri (Rhodiola rosea), sokeri, vesi. Pakkaus säilytettävä suljettuna huoneenlämmössä.

SV FINSK ROSROTSSIRAP 120 g.
Servera med glass och våfflor. Använd som krydda för drycker och desserter eller för att marinera bär och frukt. Ingredienser: finsk rosrot (Rhodiola rosea), socker, vatten. Förvara förpackningen stängd i rumstemperatur.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 200 g
( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.