Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

Herkkutattipöly 20 g

14,00  14,00 

Varastossa

Herkkutattipöly 20 g

Herkkutatti on jauhettu hyvin hienoksi pölyksi. Tällä viimeistelet valmiin ruuan antaen sen viidennen maun Umamin. Käytä kuten laadukkaiden ravintoloiden kokit ja koristele lautasella oleva ruokasi tällä.

Käytä valmiiseen ruokaan. Herkkutattipöly viimeistelee annoksen pöydässä. 100 % tattipölyä ei tarvitse käyttää kuin vähän, kun se antaa hyvälle ruualle makua ja näköä.

Kuvaus

Herkkutattipöly 20 g

Erittäin hienoksi jauhettua sienipölyä herkkutatista. 

Saatavana: Tänä keväänä pieni erä, jatkossa mahdollisesti läpi vuoden.

Säilytyslämpötila: Kuivassa, valolta suojattuna

Parasta ennen päiväys: + 12 kk valmistuksesta

Pakkauskoko: 20 g lasipurkki

Ainekset: kotimainen kuivattu herkkutatti, Ingredienser: stensopp

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 126 kj/ 30 kcal

Rasva / Fett 0,2 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,1 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 2,4 g, josta sokereita / varav sockerarter 1,6 g

Proteiini / Protein 3,1 g

Suola / Salt 0,0012 g

Säilytys: Säilytys kuivassa, mieluiten valolta suojattuna.

Käyttövinkit: Käytä valmiiseen ruokaan. Herkkutattipöly viimeistelee annoksen pöydässä.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Lisätietoja tuotteesta

Paino 500 g
Mitat 6 × 8 × 6.5 cm

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.