Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kotimaisia luonnon raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Iltahetki-lahjapakkaus

25,50  25,50 

Varastossa

Iltahetki-lahjapakkaus tunnelmallisiin hemmotteluiltoihin

Pimenevissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkainen jalkakylpy ja kupillinen kanervankukasta haudutettua yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltoihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Kuvaus

 

 

Iltahetki-lahjapakkaus tunnelmallisiin hemmotteluiltoihin

Pimenevissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkainen jalkakylpy ja kupillinen kanervankukasta haudutettua yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltoihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

Lahjapakkaus sisältää suomalaisia artesaanituotteita

Olemme valinneet teille huolella kokonaisuuden Forest Foodyn kauppiaiden tuotteita rentouttavaan iltahetkeen.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti ympäri vuoden. Valitsimme tuotesettiin Forest Foodyn kauppiaiden luonnonantimista tuotettuja ja inspiroituneita artesaanituotteita, jotka ovat

  • Luonnonmukaisia – raaka-aineina kotimaisia villikasveja ja luonnonmarjoja,
  • Suomessa valmistettuja,
  • Huolella valitsemiamme pientuottajien tuotteita, ja
  • Ekologisia – Kokonaisuudessa on haluttu minimoida jätettä. Lahjapakkaus on kaunis uudelleen käytettävä laatikko ja tuotteiden raaka-aineet luonnonmukaisia ja kompostoituvia.

 

Lahjapakkaus sisältää:

Jalkakylpy + kukkaistee + mehiläisvahakynttilä

 

Rentouttava jalkakylpy 250 g | Villiyrttipuoti

Rentouttava jalkakylpy. Rentouttava jalkakylpysuola puhdistaa ja pehmentää ihoa. Kanervankukka, sitruunamelissa ja kamomilla rauhoittavat mieltä ja antavat kylvylle miellyttävän tuoksun.

Käyttö: 1-2 rkl 3-4 litraan kuumaa vettä. Anna jäähtyä sopivaksi.

Sisältö: Merisuola, Epsomsuola, kanervankukka, sitruunamelissa, kamomilla, maitohorsma.

Alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja: Villiyrttipuoti

Villiyrttipuodin käsintehdyt luonnontuotteet valmistetaan suomalaisista villiyrteistä ja marjoista, luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista sekä korkealuokkaisista kasviöljyistä.

 


Kanervankukka 20 g | Nordic Gusto

Kanervankukka 20 g. Suomalaista kanervankukkaa jalkakylpyyn ja iltateehen.

Ainesosat: 100 % kanervankukka

Käyttöohje

Yrttiteenä: Lisää 1 tl kanervankukkaa kupilliseen lähes kiehuvaan veteen, anna hautua 10­-15min.

Jalkakylpynä: Lisää mieleinen määrä kanervan kukkaa kiehuvaan veteen. Anna hautua vähintään 1/2 tuntia. Siivilöi haude ja kaada pesuvatiin. Lisää vettä niin, että jalkasi peittyvät. Voit lisätä merisuolaa / kylpysuolaa mukaan veteen. Nauti kylvystä 10-15 minuuttia. Kuivaa jalkasi huolellisesti ja voitele ne hyvällä jalkavoiteella tai -öljyllä. Pane puhtaat, lämpimät sukat jalkaasi ja nauti olostasi.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Huomioithan että kanervankukat sisältävät arbutiinia ja flavoniglykosideja, joilla on virtsaneritystä lisäävä vaikutus.

Alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja: Nordic Gusto

Nordic Gusto on suomalainen luonnontuotealan yritys. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

 


Mehiläisvahakynttilä | Nordic Bee Co.

Kauniisti palva ja valuttamaton mehiläisvahakynttilä. Kynttilästä lähtee palaessaan hunajantuoksua.

Mehiläisvaha on luonnonvahaa josta ei muodostu palaessa huoneilmaan hengitysteitä haittaavia pienhiukkasia. Mehiläisvahan valmistukseen ei tarvita tuotantopanoksia (pelto, vesi, lannoitteet) kuten esimerkiksi soijavahan tuottamiseen.

Koko ja malli: Pöytämalli, pohjan halkaisija n. 3,3 cm ja pituus n. 17,5 cm

Käyttöohje: Kynttilää on mahdollista muokata kynttilänjalkaan sopivaksi ja pysyy pystyssä itsekseen esim. lasialustalla kun hieman painaa alustaan kiinni. Paloaika noin. 5 tuntia

Alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja: Nordic Bee Co.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 1200 g
Paikkakunta

koko Suomi

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat tuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. My ForestFoody-tuotepaketit Kokoamme tilatut tuotepaketit kerran 2 viikossa, joten tuotepakettien käsittely kestää 1-14 päivää riippuen siitä milloin tuotepaketti tilataan. Niputtamalla tilaukset, voimme minimoida kuljetusten määrän tilatessamme kauppiailta tuotteita tuotepaketteja varten. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.