Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme.

Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Forest Foodyn markkinapaikka on Suomen laajuinen luonnonantimien aarreaitta täynnä kotimaisten luonnon raaka-aineiden, tuotteiden sekä palvelujen tarjoajia. 

Iltahetki-lahjapakkaus

43,50  43,50 

Varastossa

Iltahetki-lahjapakkaus talvi-iltojen hemmotteluhetkiin

Talven pimeissä ja kylmissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkamakuja -kirja siivittää sinut makumatkalle Suomen kukkivaan keskikesään inspiroivine resepteineen Suomen kukkien makumaailmasta. Elvyttävä ja luonnollinen jalkakylpy ja kupillinen suomalaisista luonnonantimista sekoitettua Hyvä Uni-yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltojen sini-valkoisiin öihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Kuvaus

 

Iltahetki-lahjapakkaus talvi-iltojen hemmotteluhetkiin

Talven pimeissä ja kylmissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkamakuja -kirja siivittää sinut makumatkalle Suomen kukkivaan keskikesään inspiroivine resepteineen Suomen kukkien makumaailmasta. Elvyttävä ja luonnollinen jalkakylpy ja kupillinen suomalaisista luonnonantimista sekoitettua Hyvä Uni-yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltojen sini-valkoisiin öihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Lahjapakkaus sisältää suomalaisia artesaanituotteita

Olemme valinneet teille huolella kokonaisuuden Forest Foodyn kauppiaiden tuotteita hemmottelevaan iltahetkeen.

Me Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti ympäri vuoden. Valitsimme lahjapakkaukseen Forest Foodyn kauppiaiden suomalaisia ja ekologisia luonnonantimista tuotettuja ja inspiroituneita artesaanituotteita. 

 

Hyvä Uni -yrttitee 25g | Mettä nordic

Hyvä Uni -yrttitee 25g. Suomalaista maitohorsmaa, vadelmanlehteä, kanervankukkaa ja humalankäpyä, niissä on hyvien yöunien salaisuus. Hyvä Uni -yrttitee on huolella mietitty sekoitus puhtaita suomalaisia yrttejä, jotka vanha kansa tuntee niiden rauhoittavasta ja rentouttavasta vaikutuksestaan. Teekupposen nauttiminen osana iltarutiineja on myös ihana tapa päästää irti kuluneesta päivästä ja rauhoittaa mieli yötä varten. Tuote on luontaisesti kofeiiniton.

Ainesosat: Maitohorsmanlehti, vadelmanlehti, kanervankukka, piparminttu, sitruunamelissa, humalankäpy, meirami. Aineksista luonnosta villinä kerättyjä ovat, vadelman lehti, maitohorsman lehti ja kanervan kukka. Maaperässä, ilman kemiallisia torjunta-aineita, kasvatettuja ovat piparminttu, sitruunamelissa, meirami ja humala. Kuivattu yrteille optimaalisessa matalassa lämpötilassa.

Käyttöohje: Yrttiteenä –  lisää 1tl yrttirouhetta 2dl lähes kiehuvaa vettä kohden, anna hautua 2–4min.

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Suomi.

Kierrätys: Käytämme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tämän hetkiset pussimme ovat joko kompostoitavia tai biohajoavia. Katso kierrätysohje pussista.

Valmistaja: Mettä nordic

METTÄ on Helsinki Wildfoodsin uusi, innovatiivinen ja upea suomalainen ruokabrändi. Missiomme on tarjota pohjoismaisen luonnon korkealaatuiset ja parhaat palat helposti lähestyttävällä ja innostavalla tavalla ihmisille ympäri maailman.

METTÄ-tuotteet koostuvat suomalaisista kuivatuista marjoista, sienistä ja yrteistä, joita yhdistelemme upeiksi, herkullisiksi ja ravintorikkaiksi sekoituksiksi. Tuomme metsän parhaat maut kokonaisvaltaisesti käytettäväksi omaan keittiöösi. Tuotteemme ovat suunniteltu niin, että niitä on helppo käyttää ja yhdistellä omaan ruuanlaittoon.

Ennen kaikkea panostamme laatuun. Tuotteemme ovat kaikki täysin luonnollisia, emme käytä mitään lisäaineita tai säilöntäaineita. METTÄ-tuotteet on pakattu tyylikkäisiin 100% kompostoituviin tai biohajoaviin pakkauksiin.

 


Kukkamakuja | Tekla Wannas

Kukkamakuja-kirja. Tiedätkö, miltä maistuvat juhannusruusu, orvokki ja syreeni? Tässä kirjassa kukkia ei käytetä vain koristeina, vaan niiden omat hienot maut tuodaan esiin. Kukan todellisen maun löytyminen vaatii usein esimerkiksi uuttamista ja happamaan tai makeaan sekoittamista.

Ohjeiden avulla valmistat kesävieraillesi herkullista mustaseljankukkagraavilohta, maitohorsmapastaa, mökinruusupavlovaa ja orvokkilimonadia. Kirjan kukat ovat Suomessa yleisiä piha- ja puutarhakukkia: orvokki, juhannusruusu, mökinruusu, maitohorsma, syreeni, kurtturuusu, ruohosipulinkukka… Helppojen ja keskitasoisten reseptien lisäksi kirjassa on myös reseptejä, joissa todelliset ruokahifistelijät voivat näyttää kyntensä!

Muut tekijät: Qvick, Noora (Kuvittaja), Kustantaja: Karisto, Painos: 2017, Julkaisuvuosi: 2017, Kieli: suomi, Sivumäärä: 156

Tekla Wannas on kaupallisesti koulutettu ruoka-alan ammattilainen, joka on aiemmin työskennellyt ravintoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hänen mielenkiinto kukkien käyttöön ruoassa heräsi ravintolatyössä 2000-luvun alussa. “Tuolloin mietin, että miksi ruusuvedet ja muut uutteet maistuvat saippuoilta ja eikö kukilla ole tosiaan enempää annettavaa kuin lähinnä koristearvo annoksissa. Turkin reissullani söin tuoreista ruusunterälehdistä tehtyä hilloketta ja mielenkiintoni heräsi kukkamakuja kohtaan. Sen jälkeen opintomatka ja itseoppiminen kukkien mauista alkoi, pitkäjänteinen työ ja kokeilunhalu yllätti itsenikin. Olin todella hämmästynyt miten kukat sisältävät niin paljon monimuotoisia ja herkullisia makuja ja kuinka vähän siitä tiedetään. Oma suosikkini on ehdottomasti Maitohorsma ja toivoisin, että kaikki suomalaiset tietäisivät miltä esim. Maitohorsmasta tehty juoma maistuu.”

Wannakselta on aiemmin julkaistu ruokakirja ja lisäksi hän on toiminut myös MTV3:lla Huomenta Suomen yhtenä kokkina.

Noora Qvick on monipuolinen valokuvaaja, joka on valokuvannut mm. häitä, kunnallisvaaliehdokkaita ja Suomen suurinta partioleiriä, Roihua 2016.

 


Elvyttävä jalkakylpysuola | Alaspään maatila

Elvyttävä jalkakylpysuola 150g. Elvyttävä, piristävä ja virkistävä jalkakylpysuola väsyneille jaloille. Luonnollista hemmottelua itsellesi tai läheisellesi! Sisältää merisuolaa ja koivunlehtiä sekä kehäkukkaa.

Ainesosat: Merisuola, koivunlehti ja kehäkukka

Määrä: 150 g.

Käyttöohje: Laita 2 rkl kylpysuolaa vatiin ja kaada päälle noin 1 litra kiehuvaa vettä. Odota, kunnes suola on liuennut veteen ja lisää sopivan lämpöistä vettä siten, että jalat peittyvät vedellä. Haudo jalkoja noin 15 minuuttia.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Alaspään maatila

Pyöritämme mieheni kanssa pientä luomutilaa Kiskonjoen rannalla Perniössä. Perheeseemme kuuluvat kolme ihanaa tytärtä sekä lemmikit. Viljelemme pienimuotoisesti avomaan vihanneksia ja mansikkaa ja olemme luomusertifioineet tilan kaikki maa-alueet. Kerään myös luonnontuotteita ja jalostan niistä erilaisia aitoja makuja ja ravintoaineita sisältäviä herkkuja kanssaihmisille. Pitkäaikainen harrastus on siis kääntymässä osaksi elinkeinoa, ja olenkin valmistumassa luonnonvaratuottajaksi kesäkuussa 2019. Tulemme myös järjestämään erilaisia kursseja, tapahtumia ja retkiä luontoon liittyen. Tervetuloa meille kylään!

Lisätietoja tuotteesta

Paino 1200 g
Paikkakunta

koko Suomi

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.