Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Iltahetki-lahjapakkaus

34,90  34,90 

Vain 1 jäljellä varastossa

Iltahetki-lahjapakkaus talvi-iltojen hemmotteluhetkiin

Talven pimeissä ja kylmissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkamakuja -kirja siivittää sinut makumatkalle Suomen kukkivaan keskikesään inspiroivine resepteineen Suomen kukkien makumaailmasta. Elvyttävä ja luonnollinen jalkakylpy ja kupillinen horsmankukka yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltojen sini-valkoisiin öihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Kuvaus

 

 

Iltahetki-lahjapakkaus talvi-iltojen hemmotteluhetkiin

Talven pimeissä ja kylmissä illoissa on taikaa, jota vaalitaan meillä Pohjolassa perinteisesti kotona kynttilän valossa tunnelmoiden. Kukkamakuja -kirja siivittää sinut makumatkalle Suomen kukkivaan keskikesään inspiroivine resepteineen Suomen kukkien makumaailmasta. Elvyttävä ja luonnollinen jalkakylpy ja kupillinen horsmankukka yrttiteetä rentouttaa sinut talvi-iltojen sini-valkoisiin öihin.

Anna iltahetki-lahjapakkaus hemmoteluhetkenä ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Lahjapakkaus sisältää suomalaisia artesaanituotteita

Me Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti ympäri vuoden. Valitsimme lahjapakkaukseen Forest Foodyn kauppiaiden suomalaisia ja ekologisia luonnonantimista tuotettuja ja inspiroituneita artesaanituotteita. 

 


Kukkamakuja | Tekla Wannas

Kukkamakuja-kirja. Tiedätkö, miltä maistuvat juhannusruusu, orvokki ja syreeni? Tässä kirjassa kukkia ei käytetä vain koristeina, vaan niiden omat hienot maut tuodaan esiin. Kukan todellisen maun löytyminen vaatii usein esimerkiksi uuttamista ja happamaan tai makeaan sekoittamista.

Ohjeiden avulla valmistat kesävieraillesi herkullista mustaseljankukkagraavilohta, maitohorsmapastaa, mökinruusupavlovaa ja orvokkilimonadia. Kirjan kukat ovat Suomessa yleisiä piha- ja puutarhakukkia: orvokki, juhannusruusu, mökinruusu, maitohorsma, syreeni, kurtturuusu, ruohosipulinkukka… Helppojen ja keskitasoisten reseptien lisäksi kirjassa on myös reseptejä, joissa todelliset ruokahifistelijät voivat näyttää kyntensä!

Muut tekijät: Qvick, Noora (Kuvittaja), Kustantaja: Karisto, Painos: 2017, Julkaisuvuosi: 2017, Kieli: suomi, Sivumäärä: 156

Tekla Wannas on kaupallisesti koulutettu ruoka-alan ammattilainen, joka on aiemmin työskennellyt ravintoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hänen mielenkiinto kukkien käyttöön ruoassa heräsi ravintolatyössä 2000-luvun alussa. “Tuolloin mietin, että miksi ruusuvedet ja muut uutteet maistuvat saippuoilta ja eikö kukilla ole tosiaan enempää annettavaa kuin lähinnä koristearvo annoksissa. Turkin reissullani söin tuoreista ruusunterälehdistä tehtyä hilloketta ja mielenkiintoni heräsi kukkamakuja kohtaan. Sen jälkeen opintomatka ja itseoppiminen kukkien mauista alkoi, pitkäjänteinen työ ja kokeilunhalu yllätti itsenikin. Olin todella hämmästynyt miten kukat sisältävät niin paljon monimuotoisia ja herkullisia makuja ja kuinka vähän siitä tiedetään. Oma suosikkini on ehdottomasti Maitohorsma ja toivoisin, että kaikki suomalaiset tietäisivät miltä esim. Maitohorsmasta tehty juoma maistuu.”

Wannakselta on aiemmin julkaistu ruokakirja ja lisäksi hän on toiminut myös MTV3:lla Huomenta Suomen yhtenä kokkina.

Noora Qvick on monipuolinen valokuvaaja, joka on valokuvannut mm. häitä, kunnallisvaaliehdokkaita ja Suomen suurinta partioleiriä, Roihua 2016.

 


Maitohorsmankukka 10 g

Maitohorsmankukka 10 g. Suomalaista maitohorsmaa jalkakylpyyn ja iltateehen.

Ainesosat: Maitohorsmankukka

Käyttöohje:

Yrttiteenä –  lisää 1tl maitohorsmankukkaa 2 dl lähes kiehuvaa vettä kohden, anna hautua 2–4min.

Jalkakylpynä: Lisää mieleinen määrä maitohorsman kukkia kiehuvaan veteen. Anna hautua vähintään 1/2 tuntia. Siivilöi haude ja kaada pesuvatiin. Lisää vettä niin, että jalkasi peittyvät. Voit lisätä merisuolaa / kylpysuolaa mukaan veteen. Nauti kylvystä 10-15 minuuttia. Kuivaa jalkasi huolellisesti ja voitele ne hyvällä jalkavoiteella tai -öljyllä. Pane puhtaat, lämpimät sukat jalkaasi ja nauti olostasi.

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Suomi.

Kerääjä: Forest Foody

Lisätietoja tuotteesta

Paino 1200 g
Paikkakunta

koko Suomi

( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.