Nordic Bee Co.

Hyvää luonnosta

Kennohunaja 200 g

10,00  10,00 

Kuvaus

Kennohunaja 200 g

Hunaja sen luonnollisimmassa muodossaan, suoraan pesästä leikattuna mehiläisvahaan säilöttynä niin kuin mehiläiset sen tekevät. Herkutteluhunaja; syö sellaisenaan, laita villiyrttilettujen päälle tai niin kuin itse haluat. Vaha on mehiläisten tuottamaa luonnonvahaa joten sen voi syödä. Vaha käyttäytyy elimistössä kuidun tavoin. Säilytä huoneen lämmössä, valolta suojattuna. Jos haluat säilöä tätä ihanaa herkkua talveen, laita kenno pakkaseen kun hunaja on vielä juoksevaa. Pakkasessa hunaja säilyy muuttumattomana ja on sulaessaan jälleen juoksevaa. Vaikka hunaja kiteytyisi kennoon sen voi silti syödä yhtä hyvin vahoineen päivineen. Tällöin se on koostumukseltaan kuin toffeeta tai muuta karkkia, luonnollisista sokereista. 

Kaikki suomalaiset hunajat kiteytyvät ajan myötä johtuen glukoosi- eli rypälesokerista joka luontaisesti kiteytyy nopeammin. Esimerkiksi Etelä-Euroopan maissa tuotettavat hunajat kuten appelisiininkukkahunaja eivät kiteydy yhtä nopeasti johtuen korkeammasta fruktoosi- eli hedelmäsokeripitoisuudesta. 

 

Lisätietoja tuotteesta

Paino 220 g
( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Nordic Bee Co. tarhaa mehiläisiä Uudellamaalla. Tuotamme alue- ja lajihunajia sekä muita mehiläistuotteita. Lisäksi valikoimassamme on vaihtelevasti muita luonnonantimia kuten marjoja. Pyrimme toimimaan luontoa kunnioittaen mikä näkyy sekä mehiläisten hoidossa että tuotteiden käsittelyssä ja pakkauksessa. Suomen luonto tarjoaa arvokkaita tuotteita joista toivomme mahdollisimman monen nauttivan.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.