Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

HUOM! Seuraavat tilaukset postitetaan viikolla 9.

Koivunlehti

4,95  4,95 

Vain 2 jäljellä varastossa

 

Alkukesän rouhittua rauduskoivun lehteä. Koivunlehdistä saat kesäisen tunnelman syksyn ja talven pimeyteen. Nordic Gusto tarjoaa mahdollisuuden käyttää villikasveja ruokavaliossasi ympäri vuoden.

Koivunlehti sopii mm. salaatteihin, viherjauheisiin, smoothiehin ja teeksi.

Kuvaus

Alkukesän rouhittua rauduskoivun lehteä. Koivunlehdistä saat kesäisen tunnelman syksyn ja talven pimeyteen.

Koivunlehti sopii mm. salaatteihin, viherjauheisiin, smoothiehin ja teeksi.

Ainekset: 100 % kuivattua koivunlehteä (Betula pendula)

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Paino: 20 g

Koivunlehden käyttö

Koivunlehtitee – lisää 1 tl koivunlehtiä kupilliseen lähes kiehuvaan veteen, anna hautua 10­-15min.

Huomioithan että koivunlehdet laskevat verensokeria – jos sinulla on diabetes ethän käytä koivinlehtiteetä.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

 

Nordic Gusto on suomalainen luonnontuotealan yritys. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

 

Lisätietoja tuotteesta

Paino 60 g
Kasvinosat

Lehdet

Sijainti

Suomi

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi