Go-Rento Oy

Intohimona villiyrtit ja luonto!

Pala luontoa!

Koivushampoo

13,00  13,00 

Go-Rennon koivushampoo on koko perheelle sopiva palashampoo, jonka raaka-aineina käytetään muun muassa koivunlehtiuutosta ja koivunmahlaa.

Riittoisa ja hyvin vaahtoava luonnonshampoo. Koivushampoo toimii hyvin koko perheen shampoona ja se soveltuu loistavasti ihonpesuun!

 

Kuvaus

Go-Rento koivushampoo on koko perheelle sopiva palashampoo, jonka raaka-aineina käytetään muun muassa koivunlehtiuutosta ja koivunmahlaa.

Koivushampoo toimii hyvin koko perheen shampoona ja se soveltuu loistavasti ihonpesuun!

Hellävarainen shampoo sopii kaikille hiuslaaduille, varsinkin hennoille hiuksille. Sen ainesosat tekevät hiukset kiiltäviksi, kuohkeiksi ja pehmeiksi. Koivulla on myös hiustenlähtöä ehkäiseviä vaikutuksia ja koivunmahla aktivoi ihokerroksia ja hoitaa hiuspohjaa. Koivushampoo vaahtoaa hyvin ja on erittäin riittoisa.

Käyttöohje: Kostuta hiukset, vaahdota shampoo hyvin hiuksiin ja huuhtele. Palashampoo sopii erittäin hyvin herkkäihoisille ja sitä voi käyttää myös vartalonpesuun! Shampoo puhdistaa luonnollisesti sekä harventaa hiusten pesuvälejä.

Saippuapohjainen palashampoo on tuoksuton, vegaaninen ja biohajoava, silikoniton ja sulfaatiton. Yhden palan paino on n. 80g. Koivu on kerätty käsin pääosin Seinäjoelta sekä Kristiinankaupungista.

Shampoo tulee säilyttää alustalla, jossa se pääsee kuivumaan käyttökertojen välissä.

Tässä toimii loistavasti luonnollinen Luffa-sieni.

Ainesosat: Sodium olivate (oliivi), Sodium cocoate (kookos)*, Sodium helianthus annuus seedate (auringonkukka), Sodium castorate (risiini)*, Sodium avocadoate (avokado), Birch sap (koivunmahla)**, Birch leaf (koivunlehti)**

*luomu **villinä kasvanut, käsin kerätty

Lisätietoja tuotteesta

Paino 80 g
Mitat 9 × 9 × 4 cm