Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

Kuivattu herkkutatti

8,00  8,00 

Varastossa

Kuivattu Herkkutatti

Tuo suomalaista makua ja perinnettä ruoanlaittoosi herkkutatin avulla. Kuivattu herkkutatti on helppo säilyttää ja käyttää, ja se antaa ruoillesi aitoa suomalaista makua.

Herkkutattimme ovat huippulaatuisia, valmistettu käyttäen vain 1. luokan herkkutatteja. Vain 20 grammaa kuivattuja sieniä vastaa noin 200 grammaa tuoretta herkkutattia, joten tämä pakkaus riittää pitkään.

Kuvaus

Kuivattu Herkkutatti

Herkkutattimme ovat huippulaatuisia, valmistettu käyttäen vain 1. luokan herkkutatteja. Kätevässä 20 gramman pakkauksessa saat aitoa herkkua, joka tuo makua ja ravintoa ruokiisi.

Kun kyseessä on suomalainen metsä, tiedämme, että siellä piilee aarre: herkkutatit. Olemme ylpeitä esitelläksemme Kuivatut Herkkutattimme, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia tästä maun aarteesta vuoden ympäri. Tämä pakkaus puhdasta herkkutattia, joka on huolellisesti kuivattu ja viipaloitu säilytystä ja käyttöä varten. Käytämme ainoastaan Suomen metsien parhaimpia herkkutatteja. Tämä takaa, että saat parasta mahdollista makua ja ravintoa jokaisesta sienestä.

Ainesosat: 100 % kuivattua kotimaista herkkutattia

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Paino: 20 g

Herkkutatin käyttö

Kuivattu herkkutatti on monipuolinen ainesosa keittiössäsi. Sen intensiivinen maku ja lihaisa rakenne tekevät siitä ihanteellisen lisän kastikkeisiin, risottoihin, kasvisruokiin, lihapulliin ja keittoihin. Voit myös käyttää sitä pizzan tai pastan päällä, antaen ruoallesi syvyyttä ja ainutlaatuista makua.

Kuivattu herkkutatti on erittäin riittoisaa. Vain 20 grammaa kuivattuja sieniä vastaa noin 200 grammaa tuoretta herkkutattia, joten tämä pakkaus riittää pitkään.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 100 g

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi