Luonnonvoima -viherjauhe

10,00  10,00 

Myyntiyksiköt: 2

Vain 2 jäljellä varastossa

Viherjauhe maitohorsmasta, nokkosesta, vuohenputkesta ja siankärsämöstä. Käytä 1rkl/vrk esim. smoothiessa, jogurtissa tai ruuan joukossa. Luomu.


Lähetyspaikka: Suomi

Myyjä: : Alaspään maatila
Kategoriat: , , #: , ,

Kuvaus

Luomusertifioidulta keruualueeltamme kerättyä maitohorsmaa, nokkosta, vuohenputkea ja siankärsämöä sisältävä viherjauhe. Tästä luonnon omasta voimajauheesta saat mukavasti ja helposti lisäpotkua smoothieen, jogurttiin tai vaikka ruuanlaittoon. Viherjauhetta voit käyttää n. 1 rkl/vrk. Pakkauskoko 40g. Säilytettävä kuivassa, valolta suojattuna. Luomu.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 35000 g
Mitat 11 × 36 × 60 cm
( 0 ) arvostelut Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Pyöritämme mieheni kanssa pientä luomutilaa Kiskonjoen rannalla Perniössä. Perheeseemme kuuluvat kolme ihanaa tytärtä sekä lemmikit. Viljelemme pienimuotoisesti avomaan vihanneksia ja mansikkaa ja olemme luomusertifioineet tilan kaikki maa-alueet. Kerään myös luonnontuotteita ja jalostan niistä erilaisia aitoja makuja ja ravintoaineita sisältäviä herkkuja kanssaihmisille. Pitkäaikainen harrastus on siis kääntymässä osaksi elinkeinoa, ja olenkin valmistumassa luonnonvaratuottajaksi kesäkuussa 2019. Tulemme myös järjestämään erilaisia kursseja, tapahtumia ja retkiä luontoon liittyen. Tervetuloa meille kylään!

Toimitusmaksut

Toimitus: Suomi 6,00 

Tarkemmat tiedot toimituksesta

Lähetyspaikka Suomi
Maksimi toimituskulu per tilaus 6,00 
Tilausmäärästä riippumaton tämän tuotteen maksimi toimitusmaksu: 6,00