Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Ale

Maitohorsman kukka 50g – 100g – 2019 VARASTON TYHJENNYS

9,60 11,00 

Tätä tuotetta ei ole valitettavasti nyt saatavilla.

Maitohorsman kukka 50g – 100g – 2019 VARASTON TYHJENNYS

Käsin kerättyä kotimaista kuivattua maitohorman kukkaa (Epilobium angustifolium). Terveet kasvin kukat on poimittu käsin puhtailta kasvupaikoilta Kainuusta.

Maitohorsman kukkaa käytetään yrttiteenä, mausteena ja annoskoristeena. Maitohorsma kuuluu kauppayrtteihin.

Kuvaus

Kuivattu Maitohorsman kukka 50g – 100g – 2019 VARASTON TYHJENNYS

Käsin kerättyä kotimaista kuivattua maitohorman kukkaa (Epilobium angustifolium). Terveet kasvin kukat on poimittu käsin puhtailta kasvupaikoilta Kainuusta.

Maitohorsman kukkaa käytetään yrttiteenä, mausteena ja annoskoristeena. Maitohorsma kuuluu kauppayrtteihin.

Maitohorsman kukkii kesä-heinäkuussa riippuen vuodesta ja paikkakunnasta. Muuna ajankohtana kukkaa on saatavana kuivattuna.


Ainesosat: Kuivattu 100% maitohorman kukka (Epilobium angustifolium)

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Kainuu, Suomi

Määrä: 50g /100g 

Pakkaus: Tuote on pakattu elintarvikekelpoiseen paperipussiin.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 150 g
Keräystapa

Tuoreena vai kuivattuna toimitettava

Kuivatuote

Kasvinosat

Versot

Sijainti

Suomi, Uusimaa saatavuuden mukaan. Keräyspaikka ilmoitetaan toimitettavan tuotteen yhteydessä.

Koko

100 g, 50 g, 500 g

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.