ChefBug Oy Ltd/Vihasjärven kansakoulu

ChefBug Oy Ltd/Herkkuhyonteiset.fi on suomalainen elintarvikealan yritys, joka tuotekehittää ja tuottaa ekologisia lähiruokatuotteita. Yritys toimii Orivedellä Vihasjärven kansakoululla, jossa palvelee myös Kahvila ChefBug ja järjestetään taidenäyttelyitä, tapahtumia ja majoitusta.

Mehiläisvahakääre

13,50  13,50 

SUOMALAINEN MEHILÄISVAHAKÄÄRE 25 X 27 CM

Suomessa valmistettu mehiläisvahakääre on valmistettu kierrätetystä puuvillakankaasta ja elintarvikekäyttöön hyväksytystä mehiläisvahasta. 

Kuvaus

 

SUOMALAINEN MEHILÄISVAHAKANGASKÄÄRE 25 X 27 CM

Ekologinen, biohajoava, hengittävä, kestokäyttöinen mehiläisvahakangaskääre on tarkoitettu suojaamaan esimerkiksi eväsleipiä, hedelmiä, vihanneksia ja leivonnaisia. Sitä voi myös käyttää elintarviketta sisältävien astioiden tilapäisinä suojakansina. Kääre ei ole tarkoitettu käytettäväksi raakaliha- ja kalatuotteille. Käärettä käytetään jäähtyneille elintarvikkeille, ja kääreen voi myös pakastaa. Kääre muokkautuu pehmeäksi käden lämmössä, jolloin se sulkee astian tiiviisti. Kääre pestään käsin haalealla vedellä, mietoa pesuainetta voi käyttää. Kääre on valmistettu kierrätetystä puuvillakankaasta ja elintarvikekäyttöön hyväksytystä mehiläisvahasta. Kankaan kuviointi ja värit vaihtelevat. Alkuperämaa: Suomi.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 60 g
Paikkakunta

Orivesi