Mehiläisvahakääre neliö

12,00  12,00 

Myyntiyksiköt: 14


Lähetyspaikka: Suomi

Myyjä: : Puikelo
Kategoriat: ,

Kuvaus

Mehiläisvahakääre

Mehiläisvahakääreet on valmistettu kuvienmukaisista kankaista.
Jos haluat kääreen tietystä kankaasta, tilaa tuote ja laita minulle viestiä kangastoiveestasi.

Mehiläisvahakääreiden koot vaihtelevat hieman käytössä olleiden kankaiden mukaan.
Neliskulmaiset ovat kooltaan 27 – 32 cm sivuunsa.
Vanhoista kangasnenäliinoista valmistetut ovat n. 28 – 29 cm sivuunsa.
Tämä koko on monikäyttöinen ja sopii hyvin esim. isommallekin juustolle.

Hinta 12 e /kpl (kaikki koot)

Katso myös tuotteet:
* Mehiläisvahapussukka; siihen on kätevä kääräistä elintarvikkeet säilöön tai ottaa eväät mukaan!
* Mehiläisvahakääre pyöreä; sopii erityisesti pyöreiden kulhojen peittämiseen

Vinkki!
Voit tilata mehiläisvahauksen myös omille suosikkikankaillesi. Parhaita käärekäyttöön ovat ohuet puuvillakankaat, kuten esim. kuluneet lakanat ja tyynyliinat sekä vanhat kangasnenäliinat.
Toimi näin: Tilaa tuote (kääre tai pussukka) ja kirjoita minulle viesti, että toimitat oman kankaan. Jätäthän myös yhteystietosi. Lähetän sinulle sitten lisätietoja.

Mistä Puikelon mehiläisvahakääreet on tehty?
Olen valinnut hyväkuntoisia, käytettyjä 100% puuvillakankaita, jotka olen pessyt ja silittänyt ennen valmistusta. Tämän jälkeen olen päällystänyt kääreet mehiläisvahalla ja kookosöljyllä.

Miten käytät mehiläisvahakäärettä?
Mehiläisvahakääreeseen voi kääriä juuston, eväsleivät, vihanneksia, lähes mitä vaan. Huomaathan, että raa’alle kalalle tai lihalle ei käärettä suositella.
Mehiläisvahakääre muotoillaan ruoan tai kulhon ympärille tiiviisti. Kääre tarttuu itseensä taitteista ja käänteistä lämmittämällä sitä käsien lämmön avulla. Kääre säilyttää muotonsa viileässä.

Hoito-ohje:
Mehiläisvahakääre on pitkäikäinen ja kestää käytöstä toiseen, kun hoidat ja säilytät sitä oikein.
Pese kääre käytön jälkeen viileässä tai haaleassa vedessä, käytä tarvittaessa mietoa astianpesuainetta. Mehiläisvahakääre ei kestä kuumuutta, ethän siis pese sitä liian kuumalla (yli 60-asteisella) vedellä tai laita sitä mikroon. Kuivata ja säilytä kääre ilmavasti.
Kuluneen kääreen voi vahata / vahauttaa uudelleen.
Loppuunkuluneen kääreen voi kompostoida.

Lisätietoja tuotteesta

Määrä
( 1 arvostelu ) Katsele kaikkia arvosteluja

Ekologinen lahja

Julkaistu huhtikuu 8, 2019 |Jenni Kähkönen

Annoin tänä vuonna läheisilleni joululahjaksi mehiläisvahakääreet lapsuudesta tutuilla kuoseilla. Erikoistoiveeni toteuttaminen onnistui loisavasti myyjän kanssa. Mehiläisvahakääreistä oli mieleiset lahjat saajilleen ja kuosit herätti muistoja menneeseen.


Olen luontoharrastaja, kädentaitokouluttaja ja partiojohtaja Riikka Rängman Lohjalta. Lapsuuden innostukseni ja uteliaisuuteni luontoon ja käsitöihin oli nuoruusvuosina vähällä kadota, mutta onneksi löysin molemmat uudelleen. Haluan nykyään jakaa tämän innon muiden kanssa ja opastaa kaikki kiinnostuneet näiden ihanuuksien äärelle.
Opiskelin hortaohjaajaksi Jouko ja Raija Kivimetsän innostavassa ohjauksessa v. 2015-2016, sekä aivojen hyvinvointia ja terveyttä vaalivaksi Aivoautuuttajaksi v. 2016.
Kevät-kesäkaudella villivihanneskursseillani innostutaan upeasta ekologisesta ja monella tavalla hyvää tekevästä harrastuksesta, sekä opitaan tunnistamaan ja käyttämään herkullisimpia villivihanneksia, joita kasvaa varmasti sinunkin lähiympäristössäsi!
Syys-talvikaudella kädentaitokursseillani rentoudutaan ja pidetään aivoista huolta yhdessä muiden kanssa uutta oppien ja käsillä tehden. Erityisosaamisalueinani kädentaitojen saralla on huovutus-, virkkaus- ja nukkekotikurssit.
Jokaisena vuodenaikana ihmetellään luonnon kauneutta, hoitavuutta ja viisautta.
Luonto tietää odottaa sinua!

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.

Toimitusmaksut

Toimitus: Suomi 4,00 

Tarkemmat tiedot toimituksesta

Lähetyspaikka Suomi