Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

Metsätytön limonadi 0,33 l

3,30  3,30 

Varastossa

Metsätytön limonadi 0,33 l tukku

Metsäisen makuinen artesaani limonadi. Ei sisällä kemiallisia maku-ja väriaineita eikä ole liian makea. Metsämarjoina juolukka ja mustikka antavat ainutlaatuisen maun.

Kun haluat tarjota aitoa täysmehusta tehtyä limonadia, ilman ylimääräisiä lisäaineita, niin osta silloin Metsätytön artesaani limonadia.

Kuvaus

Metsätytön limonadi 0,33 l

Metsäisen makuinen artesaani limonadi. Ei sisällä kemiallisia maku-ja väriaineita. Metsämarjoina juolukka ja mustikka antavat ainutlaatuisen maun.

Saatavana: Tänä keväänä pieni erä, jatkossa mahdollisesti läpi vuoden.

Litrahinta: 10,10 €

Säilytyslämpötila: Viileä, valolta suojattuna

Tarjoilulämpötila: Jääkaappilämpötila

Parasta ennen päiväys: + 6 kk valmistuksesta

Pakkauskoot: 4 kpl x 0,33 l

Ainekset: Vesi, juolukkatäysmehu, sokeri, mustikkatäysmehu, sitruunahappo, kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti, CO2, mehupitoisuus 18 % Ingredienser: Vatten, odon, socker, blåbär, citronsyra, kaliumsorbat, natriumbensoat, CO2

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 207 kj/ 49 kcal

Rasva / Fett 0,16 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,01 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 11,43 g, josta sokereita / varav sockerarter 11,28 g

Proteiini / Protein 0,28 g

Suola / Salt 0,001 g

Käyttövinkit: Kun haluat tarjota aitoa täysmehusta tehtyä limonadia, ilman ylimääräisiä lisäaineita, niin osta silloin artesaani limonadia.

Valmistuttaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Valmistaja: Soinilan Oy, Parkkilantie 120, 82220 Hammaslahti

Lisätietoja tuotteesta

Paino 2000 g
Mitat 24 × 6 × 23 cm

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.