Lähiruoka Annukka Nahkala

Lähiruoka Annukka Nahkala on aloittanut toimintansa vuonna 2016 koemuotoisena ja rekisteröity yritykseksi 2017. Se on yhden naisen yritys Alavieskan kunnassa, pohjois-pohjanmaalla, joka ammentaa innoituksensa luonnosta ja vaihtuvista vuodenajoista. Harvoin kasvukaudella on hetkiä jolloin luontofaniksi tunnustautuva yrittäjä voi samoilla metsissä ja pientareilla miettimättä mitä kasveja voisi jatkojalostaa tuotteiksi!
Kausikasvihuoneessa viljellään iso osa tuotteiden raaka-aineista, marjapensaat ja hedelmäpuut antavat satoaan joilla päästään seuraavaan vuoteen. Metsästä kerätään sienet ja luonnonmarjat, poluilta ja pientareilta nokkoset ja maitohorsmat, työnsarka on loputon ja niin inspiroiva.
Ruoan terveellisyys on lähellä sydäntä. Myös luonnonantimien monipuolinen hyödyntäminen kuuluu yrityksen periaatteisiin. Talvikaudella turvaudutaan kotimaisiin ostoraaka-aineisiin.

Mustaherukkahillo 500g 

8,50  8,50 

Varastossa

Mustaherukkahillo maistuu herkulliselta broileriruokien lisäkkeenä, aamupuurossa tai miksipä et kokeilisi jäätelön kanssa?

Kuvaus

Mustaherukkahillo keitetään rakkaudella kotimaisesta marjasadosta, joista osa tuotetaan omassa puutarhassa. Pohjoisen auringon alla marjat kypsyvät mehukkaiksi ja suuriksi, lannoitteena ei käytetä lainkaan keinotekoisia lannoitteita vaan luomulaatuista muhevaa kompostia.

 

Ainesosat: Mustaherukka 66,6 g/100 g, hillosokeri(sisältää sokeri, hyytelöimisaine pektiini, hapoamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, kokonaan kovetettu auringonkukkaöljy 0,1%)

 

Ravintosisältö / 100g

Energia 181,3 kcal/ 758 kJ

Rasva 0,73 g -josta tyydyttynyttä 0,06 g

Proteiini 0,93 g

Hiilihydraatti 39,4 g -josta sokeria 38,7 g

Marjapitoisuus:

Mustaherukka 66,6 g/ 100 g

 

Säilytys avattuna jääkaapissa. Säilyvyys avaamattomana +6kk

 

 

 

 

Lisätietoja tuotteesta

Paino 500 g