Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

Nokkosen siemenet 10 g

9,00  9,00 

Varastossa


Ships From: Finland

Kauppias : Nordic Gusto Kategoriat: , ,

Kuvaus

 

Ravinteikkaita kotimaisia nokkosen siemeniä ruokavaliosi rikastuttajaksi.

Nokkonen on erinomainen kotimainen luonnontuote joka on tunnettu siitä että se sisältää paljon rautaa, piitä ja C-vitamiinia. Itsessään jo ravinnerikkaan nokkosen ravinteikkain osa on nokkosen siemen. Nokkosta on perinteisesti käytetty rohtona ja ravintokasvina.

Ainekset: kuivattuja 100 % nokkosen siemeniä (Urtica dioica)

Tuotanto: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Paino: 10 g

Minimitilaus: 5 kpl

Pakkaus: kuluttajapakkaus

 

Nokkosen siementen käyttö

Nokkosen siemenet toimivat erinomaisena ruokavaliosi rikastajana. Nokkosta voi käyttää lukuisilla tavoilla ruuanlaitossa ja leivonnassa, niin kuivattuna kuin myös liotettuna. Nokkosen siemenet sopivat sellaisenaan esimerkiksi ruuan maustamiseen, jugurttiin, puuroon, mysliin, smoothieihin, viherjauheisiin ja teehen.

Säilytys: Huoneen lämmössä, alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 100 g

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi