Nokkosrouhe

13,90  13,90 

Myyntiyksiköt: 2

Ei saatavilla

Nokkosrouhe 100 g

Nordic Gusto on rouhinut suomalaisen nokkosen sinua varten.

Villivihannesten ykkönen – nokkonen, tämä ravinnerikas ja terveellinen ruokakasvi, on erinomainen luonnontuote ja sisältää muun muassa lukuisia vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja ja lehtivihreää.

Nokkosella on lukuisia käyttökohteita ruuanlaitossa ja leivonnassa, niin kuivattuna kuin myös liotettuna. Nokkosrouhe sopii sellaisenaan esimerkiksi maustamiseen, smooteihin, viherjauheisiin ja teehen.

Tilaa tuote kotiisi tai nouda. Noutopiste Helsingin Aurinkolahdessa on auki torstaisin klo 17-19. Tarkemmat tiedot tilausvahvistuksen yhteydessä.

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys. Haluamme tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.


Lähetyspaikka: Suomi

Myyjä: : Nordic Gusto
Kategoriat: , #: , ,

Kuvaus

Nordic Gusto on rouhinut suomalaisen nokkosen sinua varten.

Nokkonen, tämä ravinnerikas ja terveellinen ruokakasvi, on erinomainen luonnontuote. Saat siitä lukuisia vitamiineja A, C, E, K, B1, B2, B3, foolihappoa, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia, mangaania, rautaa, sinkkiä, lehtivihreää, sitruuna-, karboni-, fumariini-, glyseri-, omena-, oksaali-, fosfori-, fenoli-, kiniini-, kaffeoyyliomena- ja sukkiinihappoa, karoteenia, seleeniä, sinkkiä, mangaania ja lisäksi useita flavonoideja, ubikinonia, glykokinoneja, lesitiiniä, triterpeenejä, kuiva-aineita, hiilihydraatteja, kasvilimaa, parkkiaineita ja kuitua.

Nordic Gusto tarjoaa mahdollisuuden käyttää nokkosta ruokavaliossasi ympäri vuoden valmistamallaan nokkosrouheella.

Nokkosrouheen käyttö

Nokkosta on perinteisesti käytetty rohtona ja ravintokasvina.

Nokkosrouhe toimii erinomaisena ruokavaliosi rikastajana. Nokkosta voi käyttää lukuisilla tavoilla ruuanlaitossa ja leivonnassa, niin kuivattuna kuin myös liotettuna. Nokkosrouhe sopii sellaisenaan esimerkiksi ruuan maustamiseen, smooteihin, viherjauheisiin ja teehen. Nokkosrouhe soveltuu hyvin käytettäväksi pinaatin tapaan ruuanlaitossa kuten lettuihin, kastikkeisiin tai keittoon.

Säilytys 

Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Tilaa tuote kotiisi tai nouda.

Noutopiste Helsingin Aurinkolahdessa on auki torstaisin klo 17-19. Tarkemmat tiedot tilausvahvistuksen yhteydessä.

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys. Haluamme tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 100 g
Keräystapa

Kuivauslämpötila

( 0 ) arvostelut Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita.

Ensisijaisesti yritys keskittyy kuivattujen, villien ja luonnonmukaisesti viljeltyjen luonnontuotteiden kauppaan, kuten marjoihin, mausteisiin, yrtteihin ja erikoisjauheisiin.

Tuotteet tuotetaan pienten ja keskisuurten yritysten toimesta. Irtotuotteita saa suoraan tuottajalta tai alkukerääjältä. Irtomyynnin lisäksi myynnissä on yhteistyökumppaneiden kanssa valmistettuja omia tuotteita.

Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä. Suurin osa tuotteista on kausituotteita, joiden saatavuus on rajoitettu.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Nordic Gusto Oy
y-tunnus: 2686936-1
Pilvitie 8
28200 Pori, Suomi
info@nordicgusto.fi
www.nordicgusto.fi

Kaupanteko Forest Foodyssä tapahtuu palvelun käyttöehtojen mukaan.

Toimitusehdot

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Peruutusehdot

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi

Toimitusmaksut

Toimitus: Suomi 5,90 

Tarkemmat tiedot toimituksesta

Lähetyspaikka Suomi
Maksimi toimituskulu per tilaus 7,90 
Tilausmäärästä riippumaton tämän tuotteen maksimi toimitusmaksu: 7,90