Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

Pakastekuivattu puolukka

6,00  6,00 

Vain 2 jäljellä varastossa


Ships From: Finland

Kauppias : Nordic Gusto Kategoriat: , ,

Kuvaus

Pussillinen kokonaisia pakastekuivattuja kotimaisia puolukoita on kaikin puolin mainio valinta, jossa puolukka on pitänyt kauniin punaisen värinsä, kokonsa ja arominsa kuin metsästä suoraan poimittu. 20 g pakastekuivattua puolukkaa vastaa noin 160 g tuoretta puolukkaa.

Pakastekuivauksen ansiosta mustikassa runsaasti vitamiineja tallella. C-Vitamiineja pakastekuivatussa puolukasta löydät jopa 48mg/100g.

Ainesosat: 100 % kotimainen puolukka (Vaccinium vitis-idaea)

Tuotantotapa: villi

Alkuperä: Suomi

Pakastekuivattujen puolukoiden käyttö

Päivittäiseen monipuoliseen ruokavalioon sinulle, joka haluat käyttää puhtaita luonnontuotteita ja arvostat terveellisiä elämäntapoja. Hyvä lisä puuroon, viiliin, jogurttiin, mysliin ja koristeluun ja leivontaan.

Kauniin punaiset ja kokonaiset puolukat sopivat erinomaisesti kortisteluun. Pakastekuivatut puolukat ovat todella kauniita koristeena sekä rapeita ja niinpä ne on helppo murskata jauheeksikin.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

 

Nordic Gusto on suomalainen luonnontuotealan yritys. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 80 g

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi