Villiyrttipuoti

Villiyrttipuodin käsintehdyt luonnontuotteet valmistetaan suomalaisista villiyrteistä ja marjoista, luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista sekä korkealuokkaisista kasviöljyistä.

Villiyrttivillitykseni virisi yli 30 vuotta sitten. Monen vuoden kokeilut yrttiteesekoitusten, rohtokasvien ja ihonhoitotuotteiden parissa johtivat Villiyrttipuodin perustamiseen vuonna 2012. Valikoimiin kuuluvat m.m. perinteisesti valmistetut hoitavat salvat, ihoöljyt, huulivoiteet, kuorinnat, saippuat, yrttisavinaamiot, yrttiteesekoitukset, yrttisiirapit sekä viherjauhe. Ihonhoitotuotteet on tarkastettu EU:n kosmetiikka-asetuksen edellyttämällä tavalla sekä ilmoitettu Euroopan komission CPNP-tietokantaan.

Koulutukseltani olen laillistettu hieroja, kuntoutuksen lähihoitaja ja filosofian maisteri. Olen myös kauppayrtinpoimija (KYP), koulutettu tunnistamaan ja käsittelemään villiyrttejä kaupalliseen käyttöön. (Opetushallituksen alainen koulutus)

Porkkana-kehäkukkaöljy

15,00  15,00 

Porkkana-kehäkukkaöljy

Ravitseva ja ihoa suojaava hoitoöljy koko kehon ympärivuotiseen käyttöön. Sisältää runsaasti A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia sekä E-vitamiinia. Talvisen kuivan ihon pelastaja.

Kuvaus

Porkkana-kehäkukkaöljy

Ravitseva ja ihoa suojaava hoitoöljy koko kehon ympärivuotiseen käyttöön. Sisältää runsaasti A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia sekä E-vitamiinia. Talvisen kuivan ihon pelastaja. Valmistelee ihon auringolle ja pidentää rusketusta. Kehäkukka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Riittoisa, hyvin imeytyvä. Hajustamaton.

Sisältää: kylmäpuristettu luomu auringonkukan siemenöljy, suomalainen porkkana, kehäkukan terälehti, kylmäpuristettu vehnänalkioöljy.

115 ml

Lisätietoja tuotteesta

Paino 215 g
Mitat 15.5 × 15 × 9 cm

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.