Lähiruoka Annukka Nahkala

Lähiruoka Annukka Nahkala on aloittanut toimintansa vuonna 2016 koemuotoisena ja rekisteröity yritykseksi 2017. Se on yhden naisen yritys Alavieskan kunnassa, pohjois-pohjanmaalla, joka ammentaa innoituksensa luonnosta ja vaihtuvista vuodenajoista. Harvoin kasvukaudella on hetkiä jolloin luontofaniksi tunnustautuva yrittäjä voi samoilla metsissä ja pientareilla miettimättä mitä kasveja voisi jatkojalostaa tuotteiksi!
Kausikasvihuoneessa viljellään iso osa tuotteiden raaka-aineista, marjapensaat ja hedelmäpuut antavat satoaan joilla päästään seuraavaan vuoteen. Metsästä kerätään sienet ja luonnonmarjat, poluilta ja pientareilta nokkoset ja maitohorsmat, työnsarka on loputon ja niin inspiroiva.
Ruoan terveellisyys on lähellä sydäntä. Myös luonnonantimien monipuolinen hyödyntäminen kuuluu yrityksen periaatteisiin. Talvikaudella turvaudutaan kotimaisiin ostoraaka-aineisiin.

Puolukka-Rosmariinihillo 500g

8,50  8,50 

Varastossa

Puolukka-Rosmariinihillo sopii täydellisesti liharuokien lisäkkeenä tai juustotarjottimelle. -Kokeile myös puuron tai jogurtin kera!

Kuvaus

Puolukka-Rosmariinihillo valmistetaan pohjoisen luonnon puhtaista marjoista ja maustetaan aromikkaalla rosmariinilla. Kaikissa hilloissa käytetään hillosokeria takaamaan laadukas rakenne, puhdas väri sekä täyteläinen maku.

Säilyvyysaika on avaamattomana noin +6kk. Marjapitoisuus /100g 66,7g.

Ainesosat: puolukka, rosmariini, hillosokeri

Ravintosisältö 100g:

Energia 157,9 kcal/ 657 kJ, rasva 0,35 g, proteiini 0,28 g, hiilihydraatti 37,5 g -josta sokereita 37,3 g

Lisätietoja tuotteesta

Paino 500 g