Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

 

Puolukkajauhe

8,00  8,00 

Ei saatavilla


Ships From: Finland

Kauppias : Nordic Gusto Kategoriat: ,

Kuvaus

Villiä puolukkaa jauheena rikastamaan jokapäiväistä ruokavaliotasi. Puolukkajauhe on helppokäyttöinen, suomalaiseen ruokavalioon sopiva kulmakivi. Yksi lusikallinen puolukkajauhetta vastaa noin 1 desiä tuoretta puolukkaa.

Puolukka sisältää paljon kuitua auttaa vatsasi hyvinvointia. Nordic Guston puolukkajauhe on jauhettu kuorineen ja siemenineen, jotta mukaan on saatu kaikki puolukan tarjoamat terveelliset ainesosat.

Marjojen ravintosisällöstä voit lukea lisää:  https://www.arktisetaromit.fi/fi/marjat/ravintosisalto/

Ainesosat: 100 % kotimainen puolukka (Vaccinium vitis-idaea)

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Paino: 80 g

Ei lisättyjä sokereita. Ei lisäaineita. Gluteeniton.

Puolukkajauheen käyttö

Päivittäiseen monipuoliseen ruokavalioon sinulle, joka haluat käyttää puhtaita luonnontuotteita ja arvostat terveellisiä elämäntapoja. Puolukkajauhetta voi käyttää puurossa, viilissä, jogurtissa, myslissä ja leivonnassa.

Hae inspiraatiota marjajauheiden käyttöön Forest Foodyn blogista.

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

 

 

Nordic Gusto on suomalainen luonnontuotealan yritys. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennenkaikkea makuelämyksiä.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 90 g

Shipping Policy

Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta.

Return Policy

Nordic Guston tuotteiden palauttamisessa ja tilauksen peruuttamisessa tilaajan tulee toimia seuraavasti; Tuotteella on Suomen kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja virheettömiä. Tilaaja tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen hello@forestfoody.fi ennen tuotteen palauttamista. Sähköpostissa tulee olla ilmoituksen lisäksi tilinumero ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme. Tilaajan tulee toimittaa palautettavat tuotteet noutopaikkaan tai vaihtoehtoisesti postitse, jolloin tilaaja vastaa postikustannuksista. Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen, tulee se tehdä kirjallisesti ennen tuotteen noutamista. Tilausten peruutukset ja palautukset: hello@forestfoody.fi