Puikelo

PUIKELO järjestää kaikille avoimia villivihannes- ja kädentaitokursseja Läntisellä Uudellamaalla.

Tai mitä jos sinä voisitkin valita kurssikaverisi ja kutsuisit ystävät, harrastus- tai työkaverit, synttärisankarin tai vaikka puoli sukua oppimaan ja nauttimaan hortoilun saloista kotipihallesi tai lähipellollesi? Kysy siis räätälöityjä kursseja – suunnitellaan yhdessä toiveittenne mukainen kurssi tai illanvietto vaikka hortaisan ruoan kokkailun parissa!

Puikelosta saatavilla myös itsetehtyjä käsitöitä luonnonmateriaaleista.

Ruisreikäleipä-pannunalunen

34,00  34,00 


Ships From: Finland

Kauppias : Puikelo Kategoriat: ,

Kuvaus

Ruisreikäleipä-pannunalunen

100% suomalaisesta lampaanvillasta huovutettu ja käsin kirjottu pannunalunen.
Tämä pannunalunen ei säikähdä kuumaakaan pataa tai pannua, ja on kaunis pöydässä ihan itsekseenkin.
Tuote on napakka ja hyvin lämpöä eristävä, mutta kevyt ja kestävä, joten se on myös kätevä postitettava tervehdys.
Pannunalunen toimitetaan ikkunallisessa leipäpussissa.

Vinkki perinteitä kunnioittavaksi tuparilahjaksi:
Hanki laadukasta suolaa kauniissa pakkauksessa pannunalusen kaveriksi, ja kaikkiin ruokavalioihin sopiva tuparilahja on valmis.

Pannunalusen hoito:
Tahrat poistetaan tuoreeltaan kostealla liinalla painelemalla, tai kuivuttuaan rapsuttamalla. Tarvittaessa pannunalusen voi vesipestä hellästi. Muotoillaan kosteana muotoonsa.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 300 g
Mitat 22 cm
( 1 rating ) View All Ratings

No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.