Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kotimaisia luonnon raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Ruokaa luonnon aarreaitasta -aloituspaketti

39,90  39,90 

Varastossa

Astu Suomen luontoon arjen kiireiden keskellä

Kiinnostaako sinua luonnonantimet ja villiyritit, mutta arki vie mennessään. Keräsimme sinulle Ruokaa luonnon aarreaitasta -aloituspaketin, jonka avulla voit luoda ruokavalioosi luontoyhteyden Suomen luontoon. Aloituspaketti sisältää kotimaisia villiyrttejä ja luonnonmarjoja, jotka on helppo ottaa mukaan jokapäiväiseen ruoanlaittoon inspiroivan reseptivihkon avulla.

Anna Aloituspaketti ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi arjen keskellä.

Kuvaus

Astu Suomen luontoon arjen kiireiden keskellä

Kiinnostaako sinua luonnonantimet ja villiyritit, mutta arki vie mennessään. Keräsimme sinulle Ruokaa luonnon aarreaitasta -aloituspaketin, jonka avulla voit luoda ruokavalioosi luontoyhteyden Suomen luontoon. Aloituspaketti sisältää kotimaisia villiyrttejä ja luonnonmarjoja, jotka on helppo ottaa mukaan jokapäiväiseen ruoanlaittoon inspiroivan reseptivihkon avulla.

Lahjapakkaus sisältää:

Marjajauhe (puolukka) + kuusenkerkkäjauhe + 2 eri makuista hunajaa + reseptivihkosen

 

Puolukka- ja kuusenkerkkäjauheesta loihdit villimmät latet ja lisäät smoothieen ravinteet suoraan Suomen luonnosta. Mehiläisten luonnosta keräämä mesi maustaa hunajat ainutlaatuiseksi levitteeksi ja makeuttajaksi juomiin ja välipaloihin.

Ruokaa luonnon aarreaitasta -aloituspaketti sisältää kotimaiset luonnon raaka-ainesosat ja reseptivihkon rikastamaan ruokavaliotasi kotimaisilla luonnnontuotteilla.

Anna Aloituspaketti ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi arjen keskellä.

Aloituspakkaus sisältää suomalaisia luonnontuotteita

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti ympäri vuoden. Olemme valinneet teille aloituspakkaukseen Forest Foodyn kauppiaiden kotimaisista luonnonantimista tuotettuja ja inspiroituneita luonnontuotteita, jotka ovat;

  • ekologisia
  • luonnonmukaisia – raaka-aineina kotimaisia villikasveja ja luonnonmarjoja
  • kotimaisten tuottajien tuotteita

.


Hunajat | Nordic Bee Co.

Hunaja 40g, Hunaja karpalo valmiste 35g.

Hunaja – Mehiläisten saaren, metsän ja maaseudun keruualueiden kasvillisuuden ainutlaatuiseksi maustama hunaja antaa hunajaisen maun levitteenä ja makeuttajana.

Hunaja karpalo valmiste – Kotimaisista raaka-aineista makea sekä hapan yhdistelmä karpaloa ja hunajaa.

Sopivat syötäviksi sellaisenaan, juustojen ja keksien kanssa, pähkinöiden, puurojen, teen sekaan. Vain mielikuvitus ja makuhermot ovat rajana.

Ainesosat: 

Hunaja 40g – 100 % kotimaista hunajaa

Hunaja karpalo valmiste 35g – kotimaista hunajaa ja karpaloa

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna.

Alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja: Nordic Bee Co.

Nordic Bee Co. mehiläiset tuottavat hunajaa erilaisissa tarhapaikoissa Uudellamaalla. Hunajasta he tuottavat alue- ja lajihunajia sekä muita mehiläistuotteita. Mehiläistarhat sijaitsevat saaressa, metsässä sekä perinteisessä maaseutumaisemassa. Alueen kasvillisuus antaa aina oman vivahteensa hunajan makuun ja rakenteeseen.


Kuusenkerkkäjauhe | Arctic Warriors

Kuusenkerkkäjauhe 40g. Pakastekuivattu KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe huumaa pelkällä tuoksullaan. KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhetta käytetään viherjauheen tavoin. Se antaa upean makuvivahteen esim. smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai erilaisiin juomiin. Voit käyttää sitä myös ruokien maustamiseen.

Vuoden Luomutuote -kunniamaininnalla palkittu tuote.

Ainesosat: 100% luomusertifioitu kuusenkerkkä

Määrä: 40g.

Alkuperämaa: Suomi. Kuusenkerkät olemme keränneet Lapin villistä luonnosta Narkauksesta, Kemijärveltä, Tervolasta ja Ranualta.

Kierrätys:Tuote on pakattu tummaan lasipurkkiin, jossa kerkän upea väri, tuoksu ja aromi säilyvät muuttumattomina. Voit kierrättää purkin lasinkeräykseen tai uusiokäyttää sen vaikka säilytysrasiana.

Valmistaja: Arctic Warriors

Arctic Warriors valmistaa käsityönä Narkauksen kylällä hyvänmakuisia ja helposti nautittavia yrtti- ja marjatuotteita, jotka auttavat voittamaan arjen haasteet.


Puolukkajauhe | Nordic Gusto

Puolukkajauhe 80 g. Puolukkajauhe on mainio lisä jugurttiin, mysliin tai vaikkapa jälkiruokiin. Puolukka sisältää paljon kuitua auttaa vatsasi hyvinvointia.

Hae inspiraatiota marjajauheiden käyttöön Forest Foodyn blogista.

Ainesosat: 100 % puolukkaa (Vaccinium vitis-idaea)

Määrä: 80 g.

Käyttöohje: Päivittäiseen monipuoliseen ruokavalioon sinulle, joka haluat käyttää puhtaita luonnontuotteita ja arvostat terveellisiä elämäntapoja. Hyvä lisä puuroon, viiliin, jogurttiin, mysliin ja leivontaan.

Alkuperämaa: Suomi

Säilytys: Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Valmistaja: Nordic Gusto

Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 750 g
Paikkakunta

koko Suomi

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat tuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. My ForestFoody-tuotepaketit Kokoamme tilatut tuotepaketit kerran 2 viikossa, joten tuotepakettien käsittely kestää 1-14 päivää riippuen siitä milloin tuotepaketti tilataan. Niputtamalla tilaukset, voimme minimoida kuljetusten määrän tilatessamme kauppiailta tuotteita tuotepaketteja varten. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.