Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody tarjoaa uuden ja nykyaikaisen kohtaamispaikan luonnontuotealan toimijoille sekä kerääjille digitaalisessa markkinapaikassa sekä yhteisön, jossa voi markkinoida ja myydä luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia.

Ale

Ruusun terälehtiä 50g – 100g – 2019 VARASTON TYHJENNYS

9,60 17,60 

Myyntiyksiköt 4

Tyhjennä

Ruusun terälehtiä

Ruusunterälehdistä haudutat ihanan ruusuteen ja koristelet kauniin leivonnaisista pöydän katseenvangitsijan. Ruusun terälehdet kaunistuttavat myös kylpyhetkesi. Ruusun terälehdet on kerätty käsin ja kuivattu luonnollisesti.

Ainesosat: 100 % kuivattuja ruusun terälehtiä

Määrä: 50g /100g /500g

Toimitus

Tilaa tuote suoraan kotiisi.

 

Kuvaus

Ruusun terälehtiä

Ruusun terälehdistä haudutat ihanan ruusuteen ja koristelet leivonnaisista pöydän katseenvangitsijan. Ruusun terälehdet kaunistuttavat myös kylpyhetkesi. Ruusun terälehdet on kerätty käsin ja kuivattu luonnollisesti.

Ainesosat: 100 % kuivattuja ruusun terälehtiä

Alkuperä: Suomi

Kerääjä: Reijan käsinkerätyt villikasvit

Määrä: 50g /100g /500g

Käyttöohje: Ruusuteen valmistat hauduttamalla 1-2 tl ruusun terälehtiä kupillisessa kuumaa vettä noin 15 minuutin verran.

Säilytys

Huoneenlämmössä alkuperäisessä pakkauksessa, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa. Valolta suojattuna.

Toimitus

Tilaa tuote suoraan kotiisi.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 150 g
Tuoreena vai kuivattuna toimitettava

Kuivatuote

Kasvinosat

Kukinnot

Keräystapa

Koko

100 g, 50 g, 500 g

( 0 ) arvostelut Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.

Toimitusmaksut

Toimitus: Suomi 5,00 

Tarkemmat tiedot toimituksesta

Lähetyspaikka Suomi
Maksimi toimituskulu per tilaus 5,00