Virpi Grönroos

Tuotteitamme testataan ja kauppa avautuu, kun testaukset ovat valmistuneet.

Saariston hoitava jalkakylpy

8,90  8,90 

Saariston hoitava jalkakylpy. Käsin poimitut villiyrtit.


Lähetyspaikka: Suomi

Kauppias : Virpi Grönroos Kategoriat: , #:

Kuvaus

Saariston hoitava jalkakylpy sisältää käsin poimittuja villiyrttejä eli siankärsämöä, leskenlehteä ja puna-apilaa. Helmiveneen valmistamaan hoitavaan jalkakylpyyn valituilla villiyrteillä on ihoa hoitavia vaikutuksia. Kylpyseos sisältää luonnollista merisuolaa, joka sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja. Pakkauksesta riittää yhteen tai kahteen kylpykertaan. Paperinen pakkaus voidaan kierrättää.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 300 g
Mitat 28 × 20 × 3 cm
Sijainti

Turunmaan saaristokunnat, Sauvo, Paimio, Kaarina, Parainen sekä Salo.

Keräystapa

Määrä

150 ml, josta 2/3 villiyrttejä ja 1/3 luonnollinen merisuola

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Olen nauttinut itsenäisesti erilaisista villiyrteistä ja -kasveista sekä kesymmistä, viljellyistä kasveista jo yli 20 vuoden ajan. Vuosien varrella arvokkaimmat tietolähteeni turvalliseen luonnonantimien käyttöön ovat olleet ‘Mihin kasvimme kelpaavat’,  ‘Luontoäidin kasviaarteet’ sekä ‘Minun yrttini’ -kirjat. Lisäksi lukuisat erilaiset julkaisut ja artikkelit sekä internet ovat tuoneet oman mausteensa käyttämieni villivihannesten suloiseen soppaan. Korvaamatonta tietoa olen saanut suvussa kulkeneesta perintö tiedosta sekä tietysti luonnolta itseltään. Vuonna 2017 suoritin ensimmäisen poimijakortti -koulutuksen ja tunnistan ja kaupallisesti käsittelen yhdeksän eri kasvia luontoa kunnioittavalla tavalla. Tervetuloa rakastumaan luonnon aarteisiin!

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.