Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

Saimaan Sangriitta 2 l

14,70  14,70 

Varastossa

Saimaan Sangriitta 2 l tukku

Sellaisenaan juotava uutuus Etelä-Karjalasta. Kolmatta vuotta Etelä-Karjalan myydyin artesaani glögi. Ei sisällä mitään muuta vaaleaa mehua, ainoastaan kylmäpuristettua raparperimehua. Huomioi myös lahjaideana.

Inspiraatio Saimaan Sangriittaan on lähtöisin espanjalaisten sangriasta. Tämä tuote on tarkalleen sama kuin Talviset raparperijuomat 0,75 l ja 3 l mutta muuttamalla tämän kylmäksi juomaksi saat uudenlaisen ja joulumausteisen makuelämyksen, kesään saunan jälkeen tai vaikkapa juhliin ja illanistujaisiin.

Tarjoile valmis juoma kylmänä. Lisää puolet kivennäisvettä tai kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä. Tarjoile hedelmänpalojen kanssa tai mansikoilla ja jäillä. Sopii niin arkeen kuin juhlaan myöskin boolin pohjaksi.

Kuvaus

Saimaan Sangriitta raparperiglögin pohjalla  2 l

Juoma juodaan kylmänä kuten sangria Espanjassa. Lisätään kivennäisvettä tai kuohuviiniä. Lisäksi hedelmän paloja, mansikoita tai jäitä.

Saatavana: Läpi vuoden

Litrahinta: 7,33 l

Säilytyslämpötila: Viileä tai huoneenlämpö, valolta suojattuna,

Tarjoilulämpötila: Kylmänä ohjeen mukaan

Myyntipakkaus: 2 l hanapakkaus pahvilaatikossa

Parasta ennen: + 12 kk valmistuksesta

Pakkauskoot: 2 l hanapakkaus pahvilaatikossa

Ainekset: Vesi, kylmäpuristettu kotimainen raparperimehu, sokeri, glögimausteet  (kaneli, neilikka, pomeranssinkuori, kardemumma). Ingredienser: Vatten, raparber, socker, glöggkryddor

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 307,39 kj/ 73,57 kcal

Rasva / Fett 0,03 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,03 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 17,34 g, josta sokereita / varav sockerarter 17,34

Proteiini / Protein 0,19 g

Suola / Salt 0,00 g

Käyttövinkit: Inspiraatio tähän on lähtöisin espanjalaisten sangriasta. Tämä tuote on tarkalleen sama kuin Talviset raparperijuomat 0,75 l ja 3 l mutta muuttamlla tämän kylmäksi juomaksi saat uudenlaisen ja joulumausteisen makuelämyksen.

Tarjoile valmis juoma kylmänä. Lisää puolet kivennäisvettä tai kuohuviiniä tai alkoholitonta kuohuviiniä. Tarjoile hedelmänpalojen kanssa tai mansikoilla ja jäillä. Sopii niin arkeen kuin juhlaan myöskin boolin pohjaksi.

Valmistuttaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Valmistaja: Hyvänmäen Mehustamo, Koskisentie 105, 07990 Ruotsinkylä

Lisätietoja tuotteesta

Paino 3000 g
Mitat 7 × 17 × 21 cm
Saatavuus ja sesonki

ympäri vuoden

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.