Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kotimaisia luonnon raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Saunahetki-lahjapakkaus

28,00  28,00 

Ei saatavilla

Saunahetki-lahjapakkaus rentouttaviin saunahetkiin

Suomalaisen rentoutumispaikka on sauna, niin talven pakkasilla kuin kesähelteillä. Puhdista, suojaa ja kosteuta ihosi ja hiuksesi suomalaisella saunahunajalla, kuori ihosi koivuisella kuorintavoiteella ja lisää löylyveteen aito kesäinen koivun tuoksu.

Anna saunahetki-lahjapakkaus rentoumiseen ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

Kuvaus

 

Saunahetki-lahjapakkaus rentouttaviin saunahetkiin

Suomalaisen rentoutumispaikka on sauna, niin talven pakkasilla kuin kesähelteillä. Puhdista, suojaa ja kosteuta ihosi ja hiuksesi suomalaisella saunahunajalla, kuori ihosi koivuisella kuorintavoiteella ja lisää löylyveteen aito kesäinen koivun tuoksu.

Anna saunahetki-lahjapakkaus luonnolliseen rentoumiseen ystävällesi, rakkaallesi tai sukulaiselle, yrityslahjaksi tai ilahduta itseäsi.

 

Lahjapakkaus sisältää suomalaisia artesaanituotteita

Olemme valinneet teille huolella kokonaisuuden Forest Foodyn kauppiaiden tuotteita rentouttavaan saunahetkeen.

Me Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti ympäri vuoden. Valitsimme lahjapakkaukseen Forest Foodyn kauppiaiden suomalaisia ja ekologisia luonnonantimista tuotettuja ja inspiroituneita artesaanituotteita. 

 

Katajainen saunahunaja | Nordic Bee Co.

Katajainen saunahunaja 130g. Katajainen saunahunaja sisältää suomalaista hunajaa ja katajanmarja eteeristä öljyä. Hunaja suojaa ja kosteuttaa. Hunaja suojaa ja kostetuttaa, jos kasvojen ohut iho kärsii liiaksi saunan kuumuudesta, hunaja antaa iholle suojan. Saunan lämmössä hunajan eri sokerit poistavat epäpuhtauksia. Katajanmarjan sanotaan rentouttavan. Kiteinen hunaja kuorii hellästi ihon sulaen samalla saunan lämmössä.

Ainesosat: Suomalaista hunajaa ja katajanmarja eteeristä öljyä.

Käyttöohje: Levitä saunahunaja iholle/hiuksiin ja anna vaikuttaa. Huomioi, että kataja ei sovi kaikille. Huuntele pois lämpimällä vedellä. Pese tarvittaessa. Vinkki; kokeile hunajaa myös turpeen kanssa. Saunaturve tulisi pysyä iholla kosteana ja kun hunajaa lisätään turpeen joukkoon kosteus säilyy paremmin.

Säilytys: Pakattaessa hunaja ei ole kiteistä mutta kun sitä käytetään ja se pääsee lämmön kanssa tekemisiin, niin hunajaan alkaa muodostumaan kiteitä. Älä kuitenkaan jätä hunajapurkkia saunan kuumuuteen pitkäksi aikaa, sillä lämpö vanhentaa hunajaa, ja näin ollen hunajan terveyttä edistävät ainesosat poistuvat hunajasta nopeammin.

Alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja: Nordic Bee Co.

Nordic Bee Co. mehiläiset tuottavat hunajaa erilaisissa tarhapaikoissa Uudellamaalla. Hunajasta he tuottavat alue- ja lajihunajia sekä muita mehiläistuotteita. Mehiläistarhat sijaitsevat saaressa, metsässä sekä perinteisessä maaseutumaisemassa. Alueen kasvillisuus antaa aina oman vivahteensa hunajan makuun ja rakenteeseen. 

 

Juniper bastu honung | Juniper sauna honey 130g | Nordic Bee Co.

Ingredients: Finsk honung och enbär etersik olja / Finnish honey and juniber berry etheric oil

Instruktioner/InstructionApplicera bastuhonung på huden / håret och fortsätt. Observera att enbär inte passar alla. Skölj av med varmt vatten. Tvätta vid behov. / Apply sauna honey to skin / hair and leave on. Note that juniper is not suitable for everyone. Rinse off with warm water. Wash if necessary.

Ursprungsland/Country of origin: Finland.

Tillverkare/Producer: Nordic Bee Co.

Bevarande/Stowage: Lämna inte honungskruven i bastun under lång tid, eftersom värmen kommer att åldra honungen. /Do not leave the honey jar in the heat of the sauna for a long time, as the heat will age the honey.


Koivu & merisuola vartalonkuorinta 200ml | Villiyrttipuoti

Koivu & merisuola vartalonkuorinta. Tehokas, raikas kuorintavoide koko vartalolle. Sisältää ihoa pehmentävää merisuolaa, runsaasti kotimaista koivunlehteä, hoitavia öljyjä sekä mehiläisvahaa. Sopii erityisesti ongelmakohtiin kuten selluliitteihin ja ihon kovettumiin. Koivunlehden tuoksu sopii hyvin myös hemmotteleviin saunahetkiin. Sisältää runsaasti E-vitamiinia.

Ainesosat: Kylmäpuristettu luomu auringonkukan siemenöljy, merisuola, kylmäpuristettu vehnänalkioöljy, mehiläisvaha, koivunlehti, tuoksuöljy. INCI: Helianthus annuus seed oil, Sodium choloride, Tritucum vulgare germ oil, Cera flava, Betula, Parfum.

Määrä: 200 ml.

Käyttöohje: Levitä kostutetulle iholle ja hiero pehmein liikkein.

Säilytys: Säilyvyyden pidentämiseksi vältä veden joutumista purkkiin.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Villiyrttipuoti

Villiyrttipuodin käsintehdyt ihonhoitotuotteet valmistetaan suomalaisista villiyrteistä ja marjoista, luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista sekä korkealuokkaisista kasviöljyistä.

 

Björk & havssalt kroppsskrubb | Birch & sea salt body scrub 200ml | Villiyrttipuoti

Ingredients: Kallpressas ekologisk solrosfröolja, havssalt, kallpressad wetegroddsolja, bivax, björdbland, doftolja. Cold pressed organic sunflower seed oil, sea salt, cold pressed wheat germ oil, beeswax, birch leaf, fragrance oil. INCI: Helianthus annuus seed oil, Sodium choloride, Tritucum vulgare germ oil, Cera flava, Betula, Parfum.

Instruktioner/Instruction: Applicera på fuktad hud och massera med mjuka rörelser. /Apply to moisturised skin and massage with soft movements.

Ursprungsland/Country of origin: Finland.

Tillverkare/Producer: Villiyrttipuoti

Bevarande /Stowage: Undvik att vatten kommer in i burken för att förlänga hållbarheten. /To prolong shelf life, avoid water entering the jar.


Pellavainen saunatuoksu | Naavisemo

Pellavainen saunatuoksu 8g. Kesän koivunlehtiä pellavaisessa pussissa. Pussi laitetaan hetkeksi kuumaan löylyveteen ja nautitaan kesän tuoksuisista  löylyistä.

Ainesosat: Koivunlehti

Määrä: 8 g.

Käyttöohje: Laita pussi kuumaan löylyveteen muutamaksi minuutiksi ja nauti kesäisestä löylytuoksusta. Pussin voi nostaa kuivumaan ja käyttää uudelleen.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Naavisemo

Terveiset Oulun suunnalta! Täällä on tarjolla Pohjoisen puhtaita luonnontuotteita laadulla ja kestävän toiminnan periaatteella! Tuotteina on saatavilla mahdollisuuksien mukaan tuoreet ja kuivatut luonnontuotteet (kasvit ja sienet), sekä jalosteet. Kaikki työ tehdään käsityönä. Keruupalveluita on myös saatavissa!

 

Linne bastu doft | Linen sauna scent 8g | Naavisemo

Ingredients: Björklöv /Birch leaf 

Instruktioner/Instruction: Påsen läggs i het ånga ett tag och den doftande ångan på sommaren avnjuts. Återanvändbar. /Place the bag in hot water in sauna and the fragrant steams of summer are enjoyed. Reusable.

Ursprungsland/Country of origin: Finland.

Tillverkare/Producer: Naavisemo

Lisätietoja tuotteesta

Paino 750 g
Paikkakunta

koko Suomi

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.