Hellikki

Hyvinvointia Luonnollisesti.

Sinulle ja Koirallesi.

 

Koirahierontaa, Koirien jäsenkorjausta, Laserhoitoa, Ravintoneuvontaa, Fytoterapiaa, käsityö- ja luonnontuotekursseja (villiyrtit, sienet jne.), Poimijakorttikoulutusta

Sieniä! Tilauskurssi Uudellamaalla

42,00  42,00 

Sieniä! Tilauskurssi Uudellamaalla

Sieniä!- Tilauskurssilla tutstutaan sieniin kurssilaisten toiveen mukaisesti. Olipa mielessäsi sitten värjäyssienet, ruokasienet tai myrkkysienet – voimme räätälöidä kurssin sisällön sen mukaan.

Kauppias : Hellikki Kategoria: #: ,

Kuvaus

Sieniä! Tilauskurssi Uudellamaalla

Tule nauttimaan syksyn ihanasta väriloistosta kaikin aistein ja tutustumaan ruokasieniin!
Syksy on marjojen ja sienten aikaa ja mitä parahin aika olla luonnossa, nauttia sen antimista ja ihmetellä ruskan värejä, raikasta ilmaa ja kuunnella metsän ääniä sekä kenties jopa aloittaa uusi harrastus sienien parissa.

Kurssin sisältö sovitaan osallistujien tarpeiden mukaiseksi.

Kurssin hinta on 42 €/henkilö, ja siihen sisältyy luonnossa tapahtuvan ohjauksen lisäksi pieni kirjallinen materiaali ja maistiaisia. Tarvitset mukaasi kynän muistiinpanoja varten, korin keräämillesi tuotteille, sieniveitsen ja säänmukaisen varustuksen. Kurssin kesto on noin 2-3 tuntia.

Kun ostat kurssia, valitse tuotetta ostoskoriin yhtä monta kappaletta kuin miten monta henkilöä kurssille on osallistumassa. Kurssille mahtuu enintään 15 henkilöä ja kurssi tarvitsee toteutuakseen viisi henkilöä.
Tilauksen jälkeen voit sopia tarkemmasta aikataulusta ja paikasta ottamalla yhteyttä sähköpostilla hellikki@hotmail.com. Mikäli sinulla on mielessä jokin tietty päivä, varmista aikataulun sopivuus ennen tilauksen tekemistä.

Lisätietoja kurssista:
Hellikki@hotmail.com
p.0443800048

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tuotteesta

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hellikki tmi on perustettu Marraskuun kaamoksessa Vantaan Korsossa vuonna 2018. 

Nimi Hellikki kertoo hellyydestä ja hyvästä olosta. Nimestä tulee myös mieleen sana lemmikki tai lellikki. Hellikki on myös vanha suomalainen nimi ja siihen kerran törmättyä, se alkoi kiehtoa päivä päivältä enemmän ja jopa ilmaantui nukkumaan käydessä mieleen ilta toisensa jälkeen… Pakkohan se oli siis valita sitten tämä Hellikki nimeksi hyvinvointiin ja koiriin -lemmikkeihimme- panostavalle firmalle.

Ihminen tämän kaiken takana on henkilö, joka sairastui, väsyi päivätyöhönsä peruskoulussa ja lähti seikkailulle etsimään uutta voimaa elämäänsä; hyvinvointia, jaksamista ja läheisempää suhdetta luontoon. Tämän henkilön sisällä palaa myös vahvana halu auttaa kanssa ihmisiä ja koiria sekä tuoda Suomalaisia luonnontuotteita ja niiden antamaa hyvinvointia suuremman yleisön tietoon ja suosioon.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.