Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

Talvinen raparperiglögi 2 kpl x 0,75 l

21,00  21,00 

Varastossa

Talvinen raparperiglögi  0,75 l

Glögityttääkö? Tämä tuote ennakkotilaustuote ja myynnissä elokuusta lähtien

Raparperiglögi on sellaisenaan juotava uutuus Etelä-Karjalasta. Kolmatta vuotta tämä on ollut  Etelä-Karjalan myydyin artesaani glögi. Ei sisällä mitään muuta vaaleaa mehua, ainoastaan kylmäpuristettua raparperimehua.

Pullot lahjaksi ja 3 l hanapakkaus itselle, niin on juhla aika pelastettu.

Tarjoile valmis juoma höyryävän kuumana. Rusinoiden asemasta suosittelen kuivattuja marjoja koristeeksi, esim aronia tai herukat. Tarvittaessa tähän käy hyvin kuiva valkoviini. Käyttö 1/3 osa viiniä ja 2/3 osa raparperi glögiä.

Kuvaus

Talvinen raparperiglögi  0,75 l

Sellaisenaan juotava glögi erikoisuus Etelä-Karjalasta, joka on ollut kolmatta vuotta Etelä-Karjalan myydyin artesaani glögi. Ei sisällä mitään muuta vaaleaa mehua, eikä lisäaineita, ainoastaan kylmäpuristettua kotimaista raparperimehua.

Saatavana: Elokuusta lähtien. Ennakkotilauksia otetaan jo nyt vastaan. Soveltuu lahjaksi sekä yksityishenkilöille, että yritysten lahjapaketteihin.

Litrahinta: 14 €

Säilytyslämpötila: Viileä tai huoneenlämpö, valolta suojattuna

Tarjoilulämpötila: Höyryävän kuumana

Parasta ennen: +  12 kk valmistuksesta

Pakkauskoot: 2 * 0,75 l pullo, 3 l hanapakkaus pahvikuoressa

Ainekset: Vesi, kylmäpuristettu kotimainen raparperimehu, sokeri, glögimausteet  (kaneli, neilikka, pomeranssinkuori, kardemumma), Ingredienser: Vatten, raparber, socker, glöggkryddor

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 307,39 kj/ 73,57 kcal

Rasva / Fett 0,03 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,03 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 17,34 g, josta sokereita / varav sockerarter 17,34

Proteiini / Protein 0,19 g

Suola / Salt 0,00 g

Käyttövinkit: Tarjoile valmis juoma höyryävän kuumana. Rusinoiden asemasta suosittelen kuivattuja marjoja koristeeksi, esim aronia tai herukat. Alkoholi lisäyksenä tähän käy hyvin kuiva valkoviini.

Valmistuttaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Valmistaja: Hyvänmäen Mehustamo, Koskisentie 105, 07990 Ruotsinkylä

Lisätietoja tuotteesta

Paino 2000 g
Mitat 24 × 6 × 23 cm
Saatavuus ja sesonki

elokuu, joulukuu, lokakuu, marraskuu, syyskuu

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.