[bu.ké]

Aamukaste paljaissa varpaissa kun astelet nurmen halki. Auringon ensisäteet, jotka saavat lintujen kuoron heräämään. Huumaava kostean mullan aromi, joka sekoittuu heräilevien kukkien tuoksuun. Istahdat mielipaikkaasi ja siemaiset kupistasi. Tämä hetki on taikaa.

Kukkakimppu, bouquet, lausuttuna buké. Siitä nimi näille kukkien inspiroimille koruille. Buké-korut valmistetaan aitoja kukkia muotteina käyttäen. Tällä menetelmällä pienimmätkin yksityiskohdat toistuvat ja korut näyttävät aidoille kukille.

Bukélle luonto on äärimmäisen tärkeää ja tämän vuoksi kaikki Buké-korut valmistetaan ympäristöystävällisestä ekohopeasta. Ekohopean käsittelyvaiheissa ei käytetä vahvoja kemikaaleja, mikä auttaa säästämään luontoa. Lisäksi tämä on tietenkin hyväksi myös ihmisille. Samalla korut ovat sävyltään hieman vaaleampia ja säilyvät tummumatta pidempään.

Jokainen myyty Buké koru = yksi istutettu puu. Lahjoitan jokaisesta myydystä korusta puukatoalueiden uudelleen istuttamiseen.

Bukén perustaja, korusuunnittelija Mari Ruohomäki, on innokas puutarhaharrastaja. Työn ulkopuolella hän hoitaa omakotitalonsa puutarhaa rennolla otteella, mutta suurella intohimolla. Bukéssa yhdistyy työ ja rakas harrastus.

Thuja occidentalis korvakorut

38,00  38,00 

Pienet Tuijan siemenkodat toimivat muottina Thuja occidentalis -korusarjalleni. Kodat ovat pieniä ja herkkiä, lähes kukan omaisia, ja niimpä ne sopivat hyvin myös koruiksi.

Korut on valmistettu ympäristöystävällisestä ekohopeasta.


Ships From: Finland

Kauppias : [bu.ké] Kategoriat: , #:

Kuvaus

Vahva vehreys, metsän siimes. Viileys, sateen ropina.

Oletko koskaan ollut kävelyllä metsässä sateella? Sateessa ja metsässä on jotain hyvin rauhoittavaa. Koko muu metsä hiljenee kuuntelemaan sateen ropinaa. Lisäksi sateen jälkeen maa tuoksuu voimakkaalle ja värit heräävät eloon.

Tiesitkö muuten, että Tuija on kotoisin Pohjois-Amerikasta ja kasvaa siellä suurina metsinä? Chippewa intiaanit pitivät Tuijaa elämän puuna, koska sen kuorta ja oksia käytettiin parantamaan erilaisia sairauksia. Vaikka Tuija ei Suomessa kasvakaan metsinä, se on jo tuttu näky suomalaisissa pihoissa. Ikivihreillä lehvillään se tuo vehreyttä ja tuulahduksen metsää puutarhaan vuoden ympäri.

Pienet Tuijan siemenkodat toimivat muottina Thuja occidentalis -korusarjalleni. Kodat ovat pieniä ja herkkiä, lähes kukan omaisia, ja niimpä ne sopivat hyvin myös koruiksi.

Korut on valmistettu ympäristöystävällisestä ekohopeasta. Ekohopean käsittelyssä ei käytetä vahvoja kemikaaleja, mikä auttaa säästämään luontoa ja on tietenkin hyväksi myös ihmisille. Samalla korut ovat sävyltään hieman vaaleampia ja säilyvät tummumatta normaalia hopeaa pidempään. Silloin kun korut eivät ole käytössä, ne kannattaa säilyttää ilmatiiviisti omassa rasiassaan.

Toivottavasti nämä Thuja occidentalis-korut saavat tuoda elinvoimaa ja muistutuksen metsän rauhasta myös sinulle!

Lisätietoja tuotteesta

Paino 150 g
( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Bukén perustaja, korusuunnittelija Mari Ruohomäki, on innokas puutarhaharrastaja. Työn ulkopuolella hän hoitaa omakotitalonsa puutarhaa rennolla otteella, mutta suurella intohimolla. Bukéssa yhdistyy työ ja rakas harrastus.

Shipping Policy

Postitamme tilauksia arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Jos toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Jos haluat tuotteet perille erityisen nopeasti, laitathan meille viestiä tilauksen yhteydessä. Varaathan myös aikaa kuljetuksen tarpeisiin. Emme pysty vaikuttamaan kuljetusyhtiön aikatauluihin ja siitä syystä johtuvat viivästykset ovat kuljetusyhtiön vastuulla. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa meille. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Return Policy

Jos jostain syystä korun saatuasi tuntuukin siltä, että saamasi koru ei olekaan sinulle sopiva, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa. Voit vaihtaa tai palauttaa osan tai kaikki tilauksen korut. Palautettavien tai vaihdettavien korujen tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa koruja, ota ensin yhteyttä Bu.kéen ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten. Palautuksen postikulut ovat asiakkaan vastuulla. Ennen korujen postittamista tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Meillä on virhevastuu koruistamme. Jos sinulla on jotain huomautettavaa tilaamistasi koruista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Jos sinulle on jotain kysyttävää, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Autan sinua mielelläni kaikissa kysymyksissäsi.