Four Wild

Normal
0

21

false
false
false

FI
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normaali taulukko”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

Olemme Uudenmaan alueella toimiva yritys ja tarjoamme villiyrttien keruupalvelua kasvukauden ajan. Keräämme ja toimitamme villiyrtit tuoreena tai kuivattuna asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meiltä voit tilata villiyrttejä rikastuttamaan liiketoimintaasi, tuomaan lisäarvoa tuotteisiisi, koristamaan lautastasi tai ylläpitämään terveyttäsi.

Kaikki myymämme kasvit poimitaan käsin puhtailta kasvupaikoilta ja kaikilla poimijoillamme on suoritettuna poimijakortti, mikä takaa vastuullisen keruun. Toimintamme on vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa.

Voit tiedustella sähköpostitse myös suuremman erän toimitusta! Pyydä rohkeasti tarjousta tai kysy lisää toiminnastamme fourwild@4h.fi.                                                                                                                

“Four Wild on alun perin osa 4H-liiton koordinoimaa Ruokaa luonnosta -hanketta. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta villiruoasta ja edesauttaa toimivan villiyrttiverkoston kehittymistä. Hankkeessa tarjotaan nuorille koulutusta villiyrttien tunnistamiseen ja kestävään keruuseen sekä tukea yrittämisen kokeilemiseen luonnontuotealalla.”

Vadelmanlehtien keruupalvelu

5,00 

Tarjoamme villiyrttien keruupalvelua Uudenmaan alueella! Tuoreet kasvit poimitaan käsin puhtailta kasvupaikoilta ja pakataan ilmavasti toimitettavaksi asiakkaalle.

Kuvaus

Villiyrttien keruupalvelu, kesä 2021

Poimimme käsin nokkosta Uudenmaan puhtailta kasvupaikoilta ja pakkaamme yrtit ilmavasti elintarvikekelpoisiin pakkauksiin.

Tuotantotapa:

Villi

Alkuperämaa:

Suomi

Määrä: 

tuore vadelmanlehti 1 litra (kysy erikseen suuremmista eristä)

Hinta:

5€/litra

Pakkaus: 

Tuote on pakkattu elintarvikekelpoiseen pussiin.

Toimitus:

Toimitukset Uudenmaan alueella sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tuotteesta

Keräystapa

Paikkakunta

Helsinki, Uusimaa

Saatavuus ja sesonki

heinäkuu, kesäkuu, toukokuu

Tuoreena vai kuivattuna toimitettava

Kuivatuote, Tuoretuote

( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.