Nordic Bee Co.

Hyvää luonnosta

Vahva suomalainen propolisuute 20 ml pipettipullossa

15,00  15,00 


Ships From: Finland

Kauppias : Nordic Bee Co. Kategoriat: ,

Kuvaus

Propolisuute on bakteerien vihollinen. Olemme kehittäneet erittäin vahvan (20 %) propolisuutteen täysin suomalaisista raaka-aineista. Yleisesti markkinoilla olevat propolisuutteet sisältävät propolista 4-7 %. Tuote sisältää oman tuotantomme propolista sekä suomalaista alkoholia.

Antibakteerinen propolis, eli kittivaha on pihkamaista ainetta, jota mehiläiset valmistavat pensaiden ja puiden hartsimaisista aineista. Propolis onkin hyvä kurkkukivun, haavojen, finnien, aftojen ja huuliherpeksen hoidossa.  Propoliksen käyttö kannattaa aloittaa pieninä annoksina.

Propoliksen yhdistelmäryhmät:

Hartsit 45-55 % : flavonoideja, fenolisia happoja ja estereitä.

Vahat ja rasvahapot 25-35 % : peräisin mehiläisvahasta tai kasveista

Haihtuvat öljyt 10 %

Siitepöly 5 %

Orgaaniset yhdisteet ja mineraalit 5 % : 14 hivenainetta, joista Fe ja Zn runsaimmat, ketonit , laktonit, kinonit, steroidit , bentsoehappo ja esterit, B3-vitamiini, sokerit

(Lähde: https://helda.helsinki.fi//bitstream/handle/10138/306418/2008_Pernaa_pro_gradu.pdf?sequence=1)

 

Lisätietoja tuotteesta

Paino 80 g
Mitat 10 × 3 × 3 cm
( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Nordic Bee Co. tarhaa mehiläisiä Uudellamaalla. Tuotamme alue- ja lajihunajia sekä muita mehiläistuotteita. Lisäksi valikoimassamme on vaihtelevasti muita luonnonantimia kuten marjoja. Pyrimme toimimaan luontoa kunnioittaen mikä näkyy sekä mehiläisten hoidossa että tuotteiden käsittelyssä ja pakkauksessa. Suomen luonto tarjoaa arvokkaita tuotteita joista toivomme mahdollisimman monen nauttivan.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.